Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::: Panebože ! Jak já jsem rád, že jsem to tady našel !!!! Můj nejoblíbenější film mého dětství !!! Tenhle film mě moc motivoval a připadal jsem si jako Jason Stillwell - chtěl jsem být jako on !!! Tenhle film miluju !! Ach ta nostalgie, kde jsou ty časy !!! ::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Parádní začátek kariéry JCVD. To, co v tomto filmu předvedl, už nikdy nikde neukázal. Myslím si, že u rolí záporáků měl spíše zůstat. Jinak ale buďme upřímní, film totální blbost, 80. léta jak kráva (všichni tančí apod.). Mladej kluk, kterej se díky iluzi dokáže postavit i nejlepším karatistům, no no... Jako ale dobré. Opakuji JCVD skvělej, škoda toho Bruce Leeho, je mi jasném že není jednoduché najít dvojníka, ale... ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si to jako dítě, kdy jsme to sledovali u dědy na kazetě den co den. Byl to jeden z mých prvních filmů  a první krůčky Van Damma, kde vlastně souboj tady prohrál a nebyl ještě hlavní postavou filmu. V té době to bylo Karate ("dědo ! pusť nám to karate" ha-ha) jako blázen a Van Dammův xicht z tohoto snímku, mám dodnes před sebou. "JASONE, NEUSTUPUJ, NEVZDÁVEJ SE !!" Krásné vzpomínky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dočetl, že tato karate fraška některé uživatele v mládí motivovala, aby byli jako afektovaný pubescent Jason Stillwell a honili po ringu Van Dammeho. No a ti samí se nyní honí už pouze za body - osud je holt vachrlatý a sebevědomí křehká věc.. Mezi žánry postrádám popisek komedie, jinak stejně staromilsky tupoučké jak Tygří srdce s T.J.Robertsem. Hezká červená kravata, Jeane-Claude, ta snad stála víc, než dělal tvůj honorář.. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Kdo se vychcal do bazénu"????? Karate tiger jednička v nás evokuje nostalgické vzpomínky na "béčkovitou" dobu plnou VHeSek a "single dabingu ! Herecké výkony těžce pokulhávají. Stejně tak choreografie bojových scén, kde Vás kamera "mlátí" nuceně zpomalenými a zrychlenými záběry. Když ale přivřeme "vočičko" sami, nikoliv kopačkou od VanDamma, dostaneme porci kvalitního humoru, skvělých dvou sympaťáků Jasona a Raye, zajímavých tréninkových segmentů (mimochodem při scéně kliku o jednom prstu najedné ruce byl Jason zavěšen na laně), brvou nehnoucího záporáka JCVD a skvělou muziku! (která se objevila i ve dvojce). S legendárním rozštěpem v provazech je to vymlácených 70%! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • Když se Jason (Kurt McKinney) pohádá s otcem (Timothy D. Baker) a ten začne z garáže vše vyhazovat, odhodí jen pár časopisů a dvoukloubou tyč. Poté Jasona odstrčí, strhne plakát a Jason začně utíkat pryč, ale na zemi je vidět daleko víc vyházených věcí. (Armin82)
  • Choreograf bojových scén "Harrison" Mang Hoi sám prováděl salto vzad s kopem namísto Kurta McKinneyho i Kima Tai Jonga. (Herr_Flick)
  • Na večírku se Jason (Kurt McKinney) baví s Deanem (Dale Jacoby) a Scott (Kent Lipham) Jasona pocáká punčem. V dalším záběru je vidět, jak se Dean už otáčí a je na na odchodu, ale v dalším záběru stojí opět přímo naproti Jasonovi a až poté odchází. (Armin82)

Reklama

Reklama