Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdybyste měli šanci prožít svůj život znovu, chtěli byste ho změnit? Peggy Sue Kelcherová (Kathleen Turnerová) tu šanci dostala. Měla dvě děti, právě se rozváděla, ale pak se náhle vrátila zpět časem o 25 let nazpět, na svou střední školu. Teď pro sebe může vytvořit novou, lepší budoucnost - ale touží po ní vůbec? Peggy Sue se vdává je fantastická komedie, která Vám poskytne námět k přemýšlení o “silách osudu“... (Guild Home Video)

(více)

Recenze (75)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Něco jako Návrat do budoucnosti, se stejně dobře navozenou atmosférou středních škol v období 60. let, akorát v romantičtějším balení. Kathleen Turner tady hraje velmi mile, Nicolas Cage mi tu přišel s blond účesem ala Elvis taky hustej (i když vypadá jak gay) a Jim Carrey též hyper. Prostě super pohodičková fantazy komedie. Coppola opět uspěl. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

I když je F.F. Coppola všeobecně dost uznávanej režisér, tak já jeho filmy moc rád nemam. K tomuhle filmu jsem se dostal spíš omylem, ale z nudy jsem se na to mrknul. Sice to neni žádnej velkej zázrak, ale nedá se dopředu odhadnout, jak to vlastně dopadne, takže jsem to dokoukal. Herci hrajou slušně, akorát většině z nich fakt nejde uvěřit, že jim má bejt 17 let. ()

Reklama

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje SPOILERY. Ty jo, tak já nevím, jsem to asi celý nějak nepochopila. Prostě borec chce udusit hlavní hrdinku polštářem (což značí, že bude asi úplnej psychopat), ale ona na konci zjistí, že je to vlastně její životní láska, the end? What? A lidi to potom hodnotí jako pohodový, romantický, odpočinkový feel good movie? To je vaším životním snem mít za partnera násilnickýho psychouše? Tak proti gustu, že jo... Za mě je to teda hooooodně ujetý, scéna s polštářem je jak vystřižená z jinýho filmu a z hlavy už jsem jí až do konce nedostala... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Když spustili na začátku filmu ten maturitní ples, tak jsem se otřásl hnusem. Tolik klišé a blbých zbytečných vět. Pak ale přišel ten přesun v čase a od té chvíle to byl tak roztomile divný film, že musím fakt smeknout. Je to originál možná trošku podobný Návratu do budoucnosti, ale jenom námětem. Určitě nejhustší role Nicolase Cage. Kathleen Turner překvapivě zvládla svou rozpolcenou roli. Nad tímhle filmem jsem se fakt musel zamyslet. Může vlastně člověk něco udělat jinak? Má ten návrat zpět vlastně nějaký smysl? 85% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vydarený film na vďačnú tému - návratu späť v čase. Kto z nás si to niekedy aspoň nepredstavil. Rozvedená žena sa vráti do stredoškolských rokov a cíti šancu zmeniť svoj život. Kathleen Turnerová zažiarila v hlavnej úlohe a nielen vďaka nej snímka určite stojí za videnie. Príjemné retro s Nicolasom Cageom a vôbec mladistvými muži sa to vo filme len tak hemží - spomínaný Cage a napríklad aj mladý Jim Carrey, ktorý mal ešte pred všetkými dobrými filmami. Potom tiež šaty, autá a vôbec správanie ľudí v dobe rock n rollu bolo veľmi zábavné. Iba neviem, prečo je u nás film prekladaný ako Peggy Sue sa vydala, keď to má byť minulý čas. Na Francisa Forda Coppolu ale slabé. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (13)

  • Kathleen Turner po natáčení prohlásila, že Nicolas Cage byl při natáčení zatčen za řízení v opilosti a také za to, že v podnapilém stavu ukradl na chodníku čivavu a utekl s ní. Později ale přiznala, že to není pravda. (Edgerton)
  • Z Nicolase Cage a Jima Carreyho se při natáčení stali velmi blízcí přátelé. (Edgerton)

Reklama

Reklama