Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Road Trip je neco jako Eurotrip, akorat zde hrdinove necestujou kuli holce po Evrope, ale po statech Ameriky. Je sice fakt, ze u Eurotrip jsem se bavil vic, ale i tohle je hodne dobra komedie. Herci jsou na danej zanr v pohode a hlavne sympaticky, o coz de hlavne. Scottova postava je neco ve stylu Stifflera, takze husty, Amy Smart ukaze kozy, takze super. Ale hlavne tu je dokonalej, silenej a ultra vostrej Tom Green, kterej ma bohuzel malo prostoru. Filmu by pomohl rychlejsi strih a misty sviznejsi hudba, ale jinak je to fakt slusna zabava, u ktery jsem se nenudil. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia na večer, ktorá je prekvapivo “ne-americká“. Herecké obsadenie vysokoškolákov bolo dobrým podkladom na film, kde sa môžete len ťažko nudiť. Vtipy niesú vyhrotené do detskej trápnosti ako v xx komédiách pred i po Road Tripe. Ak sa vám tahle jazda pozdávala, určite budete spokojný aj s jeho veľkou podobizňou - Eurotrip. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vo svojej dobe veľmi vtipný a zábavný cestovný film s riadnou dávkou sexizmu, ktorý sa veľmi podobá Prci prci prcičkám, vo svojej dobe zapadol do rady pubertálnych filmov, ktoré svojou trápnosťou, hlúposťou a jednoduchosťou bavili, navyše v ňom hral mne sympatický Seann William Scott a veľa zaujímavých blondín, ale stále je to hlúposť. Sú to vulgárnosti a naozaj taký fekálny humor s celkom zaujímavým koncom a napriek svojej naivite to bolo zábavné, nie je to nadčasový humor, ale stále sa na tom dá aspoň mierne zabaviť, je to svojsky šialené a neodsudzujem to úplne. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +krutá parta herců (Scott, Qualls, Green), je to zábava, postrádá fekální humor, herci jsou přirození, podávájí pěkné výkony, především však několik nezapomenutelných scének -jako film to nemá snad žádné mínus, snad jen že film má už 6 let/// Dodnes stále jedna z nejlepších, né-li nejlepší Teenagerská komedie, kterou nepřekonal ani EuroTrip, ani žádná část ze série prciček. Je to film, který můžete vidět vícekrát, pokaždé se budete neuvěřitelně bavit a pořádně se nasmějete. A je zajímavé sledovat kde jsou herci dnes a kde budou za 5 let a potom si snímek znovu připomenout./// Celkem 93%/// ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě se ke kajícně pozitivním komentářům musím přidat. Road Trip sice je americká teenagerovská komedie, ale narozdíl od mnoha jiných má kromě několika děsivých scén (na nichž má lví podíl Tom Green) i dost nezapomenutelných momentů, které opravdu stojí za vidění. Tohle je prostě to lepší ze záplavy komedií, kterou nám naši mírumilovní američtí bratři poskytují. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (23)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama