Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Todd Phillips nám ukazuje, že i na začátku kariéry měl dost nápadu a cit pro komediální scény. Kdysi jsem tento film viděl, teď jsem si ho po letech  zopakoval a zub času se tedy dost podepsal. Není to špatné, ale žádné komediální terno to taky není. Herecky je to fajn, několik hodně slušných scén, a efektivně použitá nahota. Nicméně to nejlepší Phillips vytvoří za pár let s dalšími filmy. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Road Trip je pohodovou, vtipnou a príjemnou komédiou, ku ktorej sa neustále vraciam a ktorá ma dokáže aj po stý krát pobaviť. Neviem či to je hereckým obsadením, dobre načasovanými vtipmi, alebo faktom, že Tod Phillips je zručný režisér, ktorý dokáže pobaviť a hlavne vytvoriť vo filme taký feeling, až sa necháte filmom unášať. Síce to nie je také crazy ako trilógia prcičiek a dokonca ani takmer dokonalé na svoj žáner ako bol napríklad eurotrip, ale aj tak sa jedná o kvalitný film, ktorý dokáže rozhodne pobaviť. Plus Amy Smart je dievča dievčat. Najkrajšia blondíka pre ktorú mi bije srdce:) ()

Reklama

fantoci 

všechny recenze uživatele

To je prostě kultovní film. Kdo neviděl road trip tak nezažil nic skvělýho. My jsme podle něj dokonce pojmenovali svoje hromadné chlastací akce. Tohle je film co za to stojí. Pes co hulí trávu, černoška s obrovskejma bombarďákama, jeden obří had,onanie jinak a jedna špatná videokazeta. A Road Trip může běžet a běžet. ()

BS 

všechny recenze uživatele

Měl jsem vždy rád tyto komedie pro teenagery (taky jedním "z nich" jsem) a musím uznat, že Road trip je jednou z nejlepších komedií pro mladistvé, kterou jsem viděl. Hodně ulítlá zápletka o cestě přes několik států federace až k vtipnému rozuzlení. Pásáže s krmením hada, také nejsou k zahození. Škoda, žej e to jen na jedno zhlédnutí. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Axiom sedmi procent opět úřadoval. Koho zajímá převyprávěné story ohledně nějaké jednohvězdičkové univerzity z NY, stát NY? Klasické story o panictví, jež vsází vše na obnažené vnady a panáky jakési pálenky. Naneštěstí měl Road Trip svého obřího exota (lépe řečeno KRÁLE VŠECH EXOTŮ). Tento exot (asketik) vážil tak čtyřicet kilo i s peněženkou a měl tak přitroublý výraz, že musím dát tři hvězdy. Jinak pokud hledáte nějaké Road Movie s obnaženými stehny, tak raději doporučuji Sex Drive (2008). 62% Celosvětová výdělek k 30. 12. 2012: $119,754,278, což je 7,48 násobek budgetu ()

Galerie (35)

Zajímavosti (23)

  • Jedným z dôvodov, prečo nevzniklo priame pokračovanie, boli producenti. Tí nedokázali prísť s ničím, čo nakoniec nevyzeralo ako niečo rovno vystrihnuté z filmovej série Prci, prci, prcičky. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama