Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Pěknej a napínavej film. Sice o co se jedná mi došlo mnohem dřív, ale na druhou stranu jsem nepochopila motiv. A jestli si myslím, že ho vím, tak mi to přijde divný a blbý, tak proto ubírám hvězdičku. Každopádně Ryan tady moc příjemně překvapil, jeho postava se mi líbila nejvíc (způsob myšlení i morálka) a Statham měl taky docela neobvyklou roli. Ráda si to ještě někdy pustím. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Já jsem opravdu nekoukal na "Zelené peklo 2:Příběh poldů"? To se divím. Absoultní chaos njen v názvu, ale hlavně ve scénáři, kdy se nás tvůrci snaží do poslední chvíle přechytračovat, co to jde. Wesley a Jason, říkal jsem si, že tyhle crossovery bývají povedené, ale jsem zklamán na celé čáře. Měl to být trhák, ale mě to zklamalo. Wesley, v roli padoucha, je nad věcí a tahá poldy za nos, ale výsledek je nepřesvědčující. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Přepadl banku a představil se jako Lorenz. Je dokonale informován o policejních postupech a vybral si s kým bude vyjednávat, s Quentinem. Další vyloupení banky tentokrát s pořádným randálem a i když název filmu je Chaos, děj mi přišel dost průhledný a hlavně už začátek dost nelogický. I když .... co já vím. Práci policie znám jenom z filmů, takže je asi úplně normální, že suspendovanému policajtovi vrátí placku, když si ho k vyjednávání vybere bankovní lupič. A zřejmě je i samozřejmé, že je zároveň pověřen velením zásahu, žádné velké papírování. „Postarej se, abys mi dokázal, že jsem se tenkrát moc mýlil.“ No nechám toho. Ovšem milovníci explozí a stříleček si rozhodně přijdou na své. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt chaos film vernej svymu nazvu na zacatku je neco nastaveno a plesk prijde zvrat dej se vyviji urcitym smerem a je tu dalsi zvrat ok uz se v tom trochu orientuju a je tu zase zvrat bezva stripky chaosu uz do sebe zacinaji zapadat a dava to urcitou logiku aby na konci prisel finalni zvrat kterej to cely postavi na hlavu no proste chaos ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám rád krimi, které mají hlavu, patu a nějakou rozumnou cestu mezi nimi. V tomto případě se však jedná o cestu, kterou se docela zábavná teorie chaosu pokusila zamotat do spletitě záhadného celku. Přitom od úvodních minut bije diváka do hlavy průhledná finta, která jasně prokazuje totožnost "pana záhadného" a tak je veškeré zamotávání děje v podstatě zbytečné. Přesto k výkonům hlavní trojice nemám vážnějších výhrad a kdyby je podpořil smysluplnější scénář, tak mohlo být zaděláno na solidní krimi. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)
  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)

Reklama

Reklama