Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděl jméno Wesley Snipes, tak jsem si říkal, že to bude převážně jen o ,,bitkách". A světe div se - nebylo. Chaos se docela povedl, ale v průběhu filmu jsem si říkal jestli tvůrci neodhalili karty moc brzo. Pak se blížil konec a nastal přijatelný zvrat v dějové linii, který mě překvapil. Nebylo to sice nic světoborného, ale aspoň, že něco. ()

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. Velmi podhodnocený a zdá se mnohými nepochopený snímek. Ohromně propletená bankovní loupež, která ač se v první části zdá příliš jasná, se posléze zkomplikuje a připraví nečekaný zvrat. Film je jedinečný tím, že nemá přesně stanoveného hlavního hrdinu a ani hlavního antihrdinu. A navíc na konci se některé role smísí. Nejbližší přirovnání: loupež po italsku říznutá obvyklými podezřelými. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt chaos film vernej svymu nazvu na zacatku je neco nastaveno a plesk prijde zvrat dej se vyviji urcitym smerem a je tu dalsi zvrat ok uz se v tom trochu orientuju a je tu zase zvrat bezva stripky chaosu uz do sebe zacinaji zapadat a dava to urcitou logiku aby na konci prisel finalni zvrat kterej to cely postavi na hlavu no proste chaos ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Průměrná lehce akční kriminálka s příběhem, který se tváří jako výborně vymyšlený, však taky teorie chaosu je na bednu, nicméně právě ta zápletka mi nešla pod fousy. Pointu jsem tušil skoro od začátku a jistý jsem si byl po dramatickém uzlu, který ji měl asi i zakrýt a tak finální "překvapení" jsem si vychutnal jen díky herci/ herečce ( nechci spoilerovat:), kteří ji měli na starost. Jinak Statham tady spíš hláškuje než kope, Phillipe předvedl slušný průměr a Snipes dal vzpomenout na svá lepší léta. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Dramatická, pěkná a děj podtrhující hudba Trevora Jonese nás uchvátí již při úvodním přepadení banky v podání Lorenza ( Wesley Snipes ) z jehož úst uslyšíme větu směřující k zákazníkům, kteří jsou v bance.....Měli jste jík k bankomatu. Lorenzo se zmocní asi 40 rukojmí a chce jen jednu věc, povolat suspendovaného komisaře Connera ( Jason Statham ). No, a pak začne ten správný CHAOS. Knihu Teorie chaosu napsal James Gleick a Lorenzo z ní vybral pár citátů : ....nic není tak, jak se zdá, ale je to i opačně... i chaos má svůj řád - http://cs.wikipedia.org/wiki/Teorie_chaosu Zajímavé akční drama se spoustou chaosu, kde jsou nám servírovány stále nové skutečnosti, a se zajímavým koncem i spoustou dobrých herců. Ve filmu zazní songy You are the one, Bellisimo a Chaos. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)
  • V scéne, keď Shane (Ryan Phillippe) naháňa na motorke podozrivého na červeno bielom Forde pick up, tak si môžeme všimnúť, že čelné sklo auta je v jednom zábere rozstrieľané a v ďalšom celé. (ČSFD)

Reklama

Reklama