Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

viperblade 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu se můžu postavit dvěma způsoby: A) Nevypnu u toho mozek, budu to brát vážně. Film si neužiju a pak napíšu, jaká to byla blbost, jak mohl Bruce až takhle klesnout a dám odpad! Nebo B) Vypnu u toho mozek, nebudu přemýšlet a budu se jen bavit. A pak tomu můžu dát dobré hodnocení. No, pro mě je rozhodně schůdná druhá varianta. Protože tak šílený, ujetý a zábavný film, jsem už hodně dlouho neviděl. Rozhodně můžu doporučit. Zvláště pokud se vám fakt nechce přemýšlet a chcete se jen zasmát. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Vcelku nudný film, který sráží scénář, zpěv Willise a Aiella a hlavně komické zvukové podbarvení zvlášťe u bitky na hradě. *** za Bruceovy hlášky, scénu v sanitce na mostě a s ní spojenou (3-sekundová?) účast mé nejoblíbenější Playmate časopisu Playboy (a taky jediného důvodu mojí koupě), Playmate roku 91 Lisy (Reich) Matthews. -Bunny, quit that.-Bunny, ball-ball- I think Bunny's got today's ball-balls. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

FUJ! MENTOLKA! Film je nabitý vtípky od začátku až do konce a slabě odlehčená atmosféra dává Bruci Willisovi, který se představuje v úplně jiném typu role, než tehdy hrál (!!!) opravdu vyniknout. Další příklad toho, kdy nechápu, proč se někomu to či ono (většinou zábavně nekomlikovaného) nelíbí :-) -ANNO, CO TADY DĚLÁŠ? MĚLI JSME TĚ ZACHRÁNIT MY! -PROMIŇ, PŘIŠLO MI TO NUDNÉ A TAK JSEM SE ZACHRÁNILA SAMA. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt jizda, nechapu, proc nema film vyssi hodnoceni. Pribeh je dostatecnej, misty se to docela solidne zamotava a diky tematu dokaze slusne zaujmout, ale celej je hozenej tak trochu do uchylarny, takze si na to clovek musi zvyknout. Jinak triky jsou dostatecny, herci jsou paradni, z vedlejsich Caruso a krasna Andie a Bruce je tady naprosto perfektni a haze jednu hlasku za druhou. Nicmene i ostatni sem tam nakou hlasku hodi. No a zaporaci jsou desny hovada, ale nemuzu si na ne stezovat. No a navic se porad neco deje, bud naky kradeze, akce nebo gagy a hlasky, takze se clovek ani minutu nenudi a i kdyz je to desna uchylarna, tak musim dat 5*. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Komedie, která hodně pracuje s absurdními prvky, což pravděpodobně nebude u většiny lidí jejich šálek kávy, ale já jsem se báječně bavila! Všichni víme, kolik toho dokáže Bruce Willis zahrát jen svojí mimikou, což je v komedii neskutečná výhoda. Je pravda, že některé kousky byly dost za vlasy přitažené, ale přesto to všechno tak nějak přirozeně plynulo a zanikalo v salvách smíchu, takže nemůžu jinak než pochválit. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Známý kritik Peter Travers napsal, že se při sledování filmu „chce divákovi křičet na herce a prosit je, aby přestali”. (Coldrex)
  • Pôvodným kameramanom na projekte bol Jost Vacante. Kvôli chybám v natáčaní však opustil projekt a bol nahradený Dantem Spinottim. (misterz)
  • Annu Baragli mala pôvodne hrať Isabella Rossellini, avšak kvôli problémom s chrbtom musela po niekoľkých dňoch natáčania projekt opustiť a prenechať tak miesto Andie MacDowell. (misterz)

Reklama

Reklama