Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 343 h 53 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(476)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nemám rád. Je jen další z mnoha a není na něm nic výjimečného, až na to, že tam běhá jedna extravagantní osoba. Neustále vkládané hlášky mi navozuj pocit, že si scénárista sepsal seznam hlášek (většinou spíš vzpomínal, než vymýšlel nové) a ty poslepoval včerejším dílem komisaře Rexe... Všechny postavy sou neuvěřitelně černobílé a vždycky je jasný předem, jak se zachovají. Šablonovitost je tu až nesnesitelná. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Tomuhle seroši nevěřím vůbec nic - a kdyby měly seriály oči a mezi nima nos, NCIS bych nevěřila ani ten. (A to jsem na tom jinak s "willing suspension of disbelief" velmi dobře.) Kámen úrazu tkví především v postavách - jejichž charakteristiky, hlášky a interakce mi připomínají blbě napsanou fanfiction. ()

Reklama

Aslan 

všechny recenze uživatele

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad, sa stal kultovým kvôli postavám šitým na mieru charizmatickým hercom. Každý sa stal postavou, ktorá dokázala osloviť ľudí a spolu vytvorili dokonalý tým, ktorý oslovoval svojimi vzťahmi a charakteristikami. Mne sa stal blízky, každý z týmu ale hlavne Dinozzo s tými jeho filmovými hláškami :D Neľutujem čas s ním strávený ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

NCIS je geniálny seriál, ktorému ale niečo chýba. Niečo čo by mal mať každý seriál, ktorý chce mať hodnotenie *****. Chýbalo tu trošku srdca, trošku viac ľudskosti. Nikdy som nespochybňoval kvality seriálu Gibbsoma a jeho tímu, ale nikdy ma nezaujal až tak aby ma prinútil pozerať každý jeden diel. Keď sa nudím pustím si ho, ale to mi stačí. Hoci som vystihol mnoho negatív, ale svojím spôsobom je aj veľmi zaujímavý a jeden z najlepších akčných a dramatických seriálov sveta. Myslím, že stačí ;). ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V dnešní době zaplavené spoustou krimiseriálů se mi většina plete. Ale tenhle je jiný!!! A lepší!!! Nejvíc jsem si oblíbil Pauley Perrette, ale i Mark Harmon a ostatní jsou natolik výraznými herci, že mě to prostě baví. Pokud se rozhodnout pro nějaký krimiseriál v současné době, tak vřele doporučuji tento!!! 85% ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (530)

  • Znělka 20. série byla kompletně přepracována, byl z ní odstraněn Mark Harmon (Gibbs) a všichni ostatní se posunuli o jednu pozici výše. Hudba zůstala stejná. (Katka189)
  • Mark Harmon (Gibbs) se před svou hereckou kariérou živil jako tesař. Jeho schopnosti se promítly také do postavy Gibbse, který ve svém sklepě staví dřevěnou loď. (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama