Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

JJaannee 

všechny recenze uživatele

Musím po letech upravit svoje hodnocení. Tohle nebylo napínavé ani zajímavé, neměla jsem ani strach, jen jsem se celkem nudila. Hvězdičku dávám za důmyslné zakončení. Jinak je na tomto filmu všechno špatně. Od obsazení po kameru a zpracování. Pro příště už budu vědět, že další příště nebude, alespoň co se týká toho filmu. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, ve kterém se parta zdánlivě cizích lidí ocitne na neznámém místě a postupně jeden po druhém umírají. Samozřejmě, že vítězi je přislíbena výhra. Tomuto snímku hraje pro hlavně Dennis Hooper, který je typickým klaďasem a celkem vkusně zařízený interiér domu, ve kterém se děj odehrává. Velmi průměrný film. Doporučila bych tak na všední odpoledne, když nebudete mít nic lepšího na práci. ()

Reklama

GOGO3000 

všechny recenze uživatele

Zařazení tohoto snímku bych přirovnal spíš k psycho-thrilleru až hororu, než jen k thrilleru. Když si představíte, že vás zavřou s dalšími devíti cizími lidmi do baráku, ze kterého může odejít jen jeden, tak nervičky trochu potečou. Herecké výkony nejsou nijak zvlášť oslňující, ale ani podprůměrné. Prostě ten průměr. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Aaaaa tady se někomu zalíbilo Saw a Kostka a chtěl si něco takového taky natočit, ale jen okopírovat námět a slíbit přeživším 5 milionů nestačí. Předvídatelné, nezajímavé....je spousta filmů, které vypadají od začátku opravdu nadupaně a konec filmu je srazí do hlubin filmové žumpy a tady je to přesně naopak. Celé to z té žumpy vytáhl konec, jinak bych dal odpad. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Pod tři hvězdy prostě nepůjdu. I přes neoriginalitu, technickou jednoduchost a místy křečovitou psychologii jsem se nenudil, závěr je přes všechnu okatou uspěchanost zdařile vygradovaný, na Susie Amy se krásně kouká a poslední scéna filmu je dokonalost. Jako v oddechové kratochvíli tady moc slabin neshledávám. I přesto, že je herecké obsazení nesympatické a celkový look filmu poskakuje mezi sterilní vydezintifikovaností Kostky 2 a televizní laciností. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno