Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

H34D 

všechny recenze uživatele

Jako blesk z čistého nebe na pole akčních filmů udeřilo >páté< nepřímé pokračování 80s filmu, které opojně spojuje moderní technickou úroveň (kamera a zkrátka působivě natočené akční scény) a 80s feeling v podobě přímočarosti, poměrně jednoduše, ale efektivně vystavěného děje a jednoznačného vyměření dobra/zla včetně charismatických a schopných záporáků. Chanovo hraní navíc nekazí dojem ani z vážnější roviny snímku a tak New Police Story není jen parádní guilty pleasure těžící z předchozích dílů (jako např. Smrtonosná past 4), ale překvapivě i vcelku důstojný akční film nového milénia. 8/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Môžeš si to pozrieť v slovníku. V base. Budeš mať čas.“ Komentár obsahuje spoilery. Paráda (ak necháme bokom CHORÝ slovenský preklad). Viac ako dvojhodinová dĺžka výborne napísanej snímke prospela, keďže na všetko (zvraty, veľa postáv, ešte viac akčných scén, ktoré dej posúvajú dopredu mohutnými skokmi a údermi) je čas. Jackie Chan je skvelý chlapík, ktorý na rozdiel od (relatívne) slávnejších amerických kolegov Schwarzeneggera, Willisa či Stallonea robí väčšinu akčných scén sám (kolujú neuveriteľné legendy o počte kostí, ktoré si počas desaťročí nakrúcaní zlomil). Navyše je veľký sympaťák. Tentokrát ale dostal vyrovnaných partnerov, resp. aspoň jedného, pretože hoci na začiatku má pod priateľským ale zároveň prísnym palcom celý tím špičkových mladých začiatočníkov, v ťažko zabudnuteľnej dlhej scéne „masakri“ sú VŠETCI doslova vyvraždení tlupou drzých ozbrojených deciek z vyššej vrstvy. Snímka sa rúti nezadržateľne dopredu, kombinujúc zdanlivo nekombinovateľné (opitá komédia, mrazivý triler o „Zle v deťoch“, bezstarostný akčniak) a nestíha nudiť. Palec hore, Jackie. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jackie stárne se svou rolí a to vůbec není na škodu. Čtyřka je svým způsobem dost temnější, po klasickém humoru chanovek ani vidu ani slechu (u tohohle filmu to beru jako plus, neseděl by tady), zřejmě kvůli Jackieho pokročilému věku mu k ruce dali mladšího "kolegu" (ve rvačkách se mu Chan ale stále ještě vyrovná). Docela dobrý příběh s několika úchvatnými vychytávkami (léčka na policajty ve skladišti, překvapení zlodějů v bance) a hodně dobrými rvačkami (obzvláště ta závěrečná je super, Chan ještě rozhodně nepatří do starého železa)! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jediné větší minus, které souvisí s tímto snímkem, je chyba stanice N@VA (tzn. s dílem samotným moc nemá co do činění), která jej vysílala v neskutečně debilním formátu, ve kterém byl pak mě jako divákovi prezentován. Značně ořezaných okrajů si prostě nešlo nevšimnout, a docela to bolelo - obzvláště když spolu mluvili dva protagonisté na opačných stranách záběru, a ani jednomu nebylo vidět do tváře. Objektivní hodnocení by pak vypadalo nejspíše následovně: velmi dobrý film, který si v ničem nezadá s hollywoodskými akčními peckami. Navíc mu nechybí nádech něčeho, co jsem měl naposledy možnost zažít při sledování Temného rytíře, a tím mám na mysli neskutečnou bezmoc hlavního hrdiny při pokusu o záchranu jeho blízkých v jednom z nejsilnějších momentů ve filmu. Celé je to totiž také jedno velké napínavé drama. Benny Chanovi skutečně tleskám, Jackie pak také mile překvapil, obzvláště po svých amerických eskapádách. Má to spád, je to hodně akční a vypilované, a nebýt několika málo hluchých momentů a možná dvouhodinové stopáže, bylo by hodnocení maximální. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se da rozdelit po pulhodinach. Prvni pulhodinka je naprostej totalni masakr a je to zaroven vrchol filmu, to byla tak nehorazne husta akce, drsna hudba, skvely napady a obcas vychcavky jak v baraku v Sam doma, s tim, ze tady meli pro nachytany krapet horsi dopad. Druha pulhodinka je kecaci, kde se Jackie vzpamatovava a zacina znovu vysetrovat. Treti pulhodinka uz je samotne vysetrovani, kde je hodne mluveni, ale obcas nejaka slusna akce. A pak tu je zaverecna pulhodinova akcni sekvence, ktera sice tu uvodni nepredci, ale opet tu je spousta dobrejch napadu a skvelejch kaskaderskejch kousku. K tomu si prictete skvelou kameru a nejdrsnejsiho Jackieho Chana za poslednich par let, kterej neudela ani jeden vtipek a kterej dostal paradniho partaka v podani Nicholase Tse, kterej to umi taky slusne rozjet, ale zaroven funguje i jako takovej odlehcujici prvek. A i kdyz pribeh o policistovi, vracejiciho se do akce, po tom, co dostal na prdel, neni nic originalniho, vyrovnaj to skvely zaporaci, ktery maj fakt skvelou zabavu a styl. Hodne slusnej akcni thriller a po hodne dlouhy dobe bezchybnej Jackie Chan. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)
  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama