Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nemám naprosto co dodat, Jackie Chan na svých padesát let předvádí naprosto neuvěřitelný výkon. Film, kterému nic nechybí, akce, pořádné bitky, napínavé scény ani zběsilé automobilové honičky či občasný humor, prostě vše co ke správnému filmu Jackie Chana patří. Jeden z nejlepších dílů série Police Story........ ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan už nepredvádza hyper-akrobacie ako za mlada, no ich absenciu čoby rozumný producent kompenzuje perfektnými akčnými scénami s parádnym využitím hongkongských mrakodrapov a vôbec interiérových i exteriérových lokalít. Ony hongkongské mrakodrapy sú vlastne fetišom tohto mesta a jeho obyvateľov (a v prípade krásnej Bank of China aj mojim osobným fetišom). Plus hi-tech feeling, ohrozenie starej gardy novou generáciou, odchovanou na PC hrách. Police Story nového tisícročia, ktorá sérii nerobí ostudu. ()

Reklama

molotov 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních filmů, co jsem za poslední (hodně dlouhou) dobu viděl. Technicky dokonalý, vynikající hudba a neskutečné kaskadérské kousky. Scéna krocení autubusu je nezapomentulná a myslím, že ještě hodně dlouho neuvidím něco lepšího. Chackie taky hodně omezil klaunovství, ale přesto je ve filmu pár hodně humorných scén, u propouštění z vězení jsem se málem po*ral smíchy. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Lacině vypadající pitomost, která nemá absolutně nic co by stálo alespoň trochu za řeč. Totálně všechno dění ve filmu je jenom trapná změt výstřelů a následných jisker. Hudba je úplně mimo realitu a střih je směšnej a zběsilej, kamera úplně o hovně a scénář taktéž. Ta jedna hvězda je za tu malou snahu, která je v pár momentech vidět. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem skutečně nečekal. Tak výbornej film sem s Jackie Chanem dlouho neviděl. Neuvěřitelně napínavé, svižné, prostě super. Vynikající záporáci, kteří při jednom zátahu policie zmasakrují Jackiemu celou jeho jednotku. Jediný on přežije. Je celý na dně a propadne alkoholu. Když se dozví o dalším útoku gangu vrací se do služby. Ano pro mě je ten příběh už poněkud ohraný ale to prostě ničemu nevadí. Ten film je prostě výbornej. Nenudí a budete se u něj královsky bavit. Jackie Chan si konečně zahrál v pořádném filmu po všech těch už skoro trapných komediích v kterých hrál doposud. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)
  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)

Reklama

Reklama