Reklama

Reklama

Bubba Ho-tep

Trailer

Obsahy(1)

Elvis žije. Tedy jestli se tomu tak dá říkat. Spíše jen přežívá s podivným výrůstkem na penisu v domově důchodců. Zde právě začíná obcházet egyptská mumie, která ze staroušků vysává jejich duše. Sebere Elvis ve starém těla dost sil na to, aby mohl s pomocí svého přítele Jacka, který si myslí, že je exprezident Kennedy, zastavit běsnící mumii? (Vitason)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bruce Campbell je prostě mistr nadhledu, role přestárlého Elvise se zhostil úplně geniálně a stal se z něj fakt hláškující automat. Celej tenhle film je nehorázně hustej. Dost se divim, že něco tak ujetýho vůbec mohlo vzniknout, ale je to jedině dobře. Celé to navíc provází hudební doprovod, který je opravdu hodně do pohody. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film mám ve své sbírce již hodně dlouho, ale ani nevím, proč se mi do ní moc nechtělo. A to i přesto, že v ní hraje můj oblíbenec Bruce. Tento zábavný kříženec hororu a komedie mne však dostal již od úvodních minut svým humorným pojetím a především hláškou: „Je vůbec něco skutečného, pro co stojí žít, krom jídla, sraní a sexu? Když se nad touto otázkou pořádně zamyslím, tak snad už mi zbývá jen ten chlast. Každopádně jen trefné hlášky nezachránily pomalý rozjezd a jak minuty ubíhaly začal jsem se trošku nudit. Humor je sice pěkný a „Elvis“ se opravdu snažil, jenže po hororové stránce se to začalo zlepšovat až zhruba v polovině. Originalita se však Coscarellimu opravdu upřít nedá, jen to chtělo trošku více zapracovat na některých detailech. I tak jde však o lehce nadprůměrnou záležitost. Takže ve finále si ještě zbývá odpovědět na otázku: „Kdo když ne my, kdy když ne teď!“ 70% ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších hororových autorov Joe Lansdale, klasik žánru Don Coscarelli a Bruce "Don´t Fuck with the King!" Campbell. To nemohlo dopadnúť zle. A ani nedopadlo. Jediné, čo nechápem, je fakt, že mi táto rozkošne absurdná, výborne natočená, miestami dojímavá a miestami neskutočne vtipná ("Prečo sú v hajzli hieroglyfy?" "Pretože tam ten zmrd chodí srať zvyšky duší a nudí sa, tak si proste čmára!") pecka mohla unikať. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ne že by to bylo špatné, ale nějaké výhrady přece jen mám. Samotná historka je v podstatě hrozně jednoduchá, hlavně finále jsem čekal zajímavější. To už souboj se skarabeem byl akčnější. Také nemám moc rád fekální humor, naštěstí ho tady moc není, navíc jen v úvodu. Ale film má tím svým nápadem své kouzlo - Presley MOŽNÝ SPOILER - který hrál svého dubla, až si vykloubil kyčel a musel do domova důchodců, JFK jako černoch s pískem místo mozku atd., překvapivě to funguje. I ty chodby starobince, osazenstvo... Což mi připomíná, že autor nějak rezignoval na postavy sestry, ředitele a pohřebáků, jež mohl daleko více využít. A zajímalo by mne, zda má mumie schválně oblečení a postavu jako Michael Jackson. Asi jo. Těch dobrých vtípků, nijaké řachandy, ale prostě jemných, dobrých vtípků pro mírné pobavení a pousmání, je zde také dost, takže nakonec mírný nadprůměr. ()

Francik 

všechny recenze uživatele

Film výběrem tématu a zvolením různých stylů měl potenciál být nadprůměrný. Občas se objeví brilantní hláška, občas je vytěženo humorné z nastalých situací, výsledek je však daleko za možnostmi. Celý film jsem tak víceméně čekal, zda se neobjeví nějaký moment, který by děj zintenzivněl (nemusí jít o zrychlení či úchvatné obrazy), bohužel jsem však čekal marně. Proto dávám *** za nápad a co se vyvedlo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Před tím, než Campbell kývl na roli Elvise, měl jen jedinou otázku na režiséra: "A hodláš ukázat ten penis?" (pokud uvidíte film, pochopíte o čem je řeč) (Elisebah)
  • Film se točil v opuštěné nemocnici pro veterány poblíž Los Angeles. (BoredSeal)
  • Rozpočet filmu byl něco málo přes 500.000 dolarů. (Chatterer)

Související novinky

Mé jméno je pořád Bruce

Mé jméno je pořád Bruce

20.01.2010

Dobrá zpráva pro fanoušky Bruce „Swallow This!“ Campbella. Vrátí se a bude válčit s dalším hororovým monstrem, tentokrát mnohem klasičtějším. Ano, malá kultovka My Name is Bruce, která alespoň zlehka… (více)

Lucas vs Elvis

Lucas vs Elvis

12.08.2008

Není to ani týden, co George Lucas začal mluvit o pátém dobrodružství Indiana Jonese, a už teď si chystá náhradní program, kdyby mu to nevyšlo. Slavného archeologa ale úplně opustit nehodlá. Shia… (více)

Reklama

Reklama