Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Jít pod 4 hvězdičky by byl zočin..."Nemilosrdná spravedlnost" je klenotem v Seagalově filmografii - jeho asi nejbrutálnější, nejtemnější a dost možná nejpřímočařejší film. Ale přitom se nezapomíná na povedené vykreslení Brooklynu sužovaného všudypřítomným zločinem, které zajímavě podkresluje hlavní dějovou linku - a nutno uznat, že Steven tentokrát dostal velmi působivého protihráče. William Forsythe je totiž jedním slovem absolutní magor (vlastně dvěma). Nebudu to prodlužovat a sáhnu k lacinému zvolání - "Nemilosrdná spravedlnost" má koule!!! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Opat vyborny Segos, akurat ze na rezisersku stolicku si sadol John Flynn /Kriminal so Stallonem/. Scenar je sice klasicke seagalovske klise, ale film ma temnu atmosferu, vyborne akcne sceny /bitka v bare bola skvela/ a zaporak v podani Williama Forsythe /Tenkrat v Americe, Potize s Arizonou/ je maximalne uveritelny. Pista Segos roli alfa samca presne taky, aky ma byt. Na tento film nemozem napisat nic zle, lebo ako pubertak som filmecek miloval a nic sa nezmenilo ani po 15 rokoch. Ovsem to najlepsie od Steva sa este iba chystalo. 92 %. ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Jakkoli slovo 'nekompromisní' ve spojení s filmy mám čím dál méně ráda, neb je poněkud nadužíváno, zde se mu neubráním - nekompromisní, osmdesátkami dýchající svižná akce. Seagal ozlomvaz láme končetiny i střílí, chutě běhá, sype ze sebe jednu drsnou promluvu za druhou, je-li člověk v náladě na takový typ filmu, nejspíš se bude dobře bavit, alespoň mně se to poštěstilo. Navíc se nemohu ubránit luzné představě S. S., kterak se po dokončení čištění Brooklynu od italské mafie vydává do matičky stověžaté očistit tuto od buddhistů z Vinohrad. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Steven koncom 80tých a začiatok 90tých patril medzi elitu akčných borcov a Nemilosrdná spravodlivosť to len dokazuje. Príbeh je taká klasika, kde Pišta Seagal ako policajt ma všetky frajerské scény napísané presne na telo, nechodí pre ranu ďaleko, rád odloží odznak a zbraň aby si to mohol rozdať na férovku, chráni slabých, ničí silné početné prevahy a samozrejme ako aj sám názov napovedá, nemilosrdne zasahuje. Niektoré akčné scény sú dosť okaté a nasilu spravené tak, aby sa Steven mohol predviesť, pretože veľa vecí by mu ako fízlovi neprešlo, ale musíte pochopiť, že je to proste Stívnoseagalovina. A to pre fanúšikov akčného žánru je nutnosť vidieť, pretože akcia je skutočne vybrúsená, Steven tu mácha rukami, tak rýchlo že by uštrikoval aj sveter, ale je to sakrametsky štýlové. No a taktiež nechýbajú ani dobré prestrelky. Akcie je teda dostatok po celý čas, je to krátke, frajerské, štýlové, drsné, nekompromisné a zápornú rolu hra vypasená nesympatická sviňa, ktorú si prajete zabiť. No a koho lepšieho si na najať ako Seagala, že ano. Pre mňa tretí najlepší film so Stevnom po Prepadnutí v Pacifiku a Ťažko ho zabiť. 75% - 4* ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Tak tento film so Seagalom sa fakt celkom vydaril si myslim. Podľa mňa jeho najlepší film aký som videl spolu s Mužom so znakom smrti. Dokonca aj dej to malo aký taký. A jednoznačne najlepšia scéna z filmu je rvačka v bare. Hmm, vidím tu trofeje a boxerský rukavice, někdo tady boxuje?.....----ano ja......----a co mi udeláš?....trisk práásk 75% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Rolu Gina Felina mal pôvodne hrať herec Sylvester Stallone, ktorý chcel ešte raz spolupracovať s režisérom Johnom Flynnom (spolupráca na filme Lock Up). John Flynn však nakoniec obsadil Stevena Seagala. (Seag)
  • Film sa mal pôvodne volať The Price of Our Blood ale tvorcovia ho neskôr zmenili na Out for Justice. (Seag)
  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)

Reklama

Reklama