Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Aha, tak tohle je ten film, v němž se Seagal producíruje po barech a hernách, neuvěřitelně machruje a lidem kolem sebe způsobuje těžká zranění (často neslučitelná se životem). Taky vozí v autě štěně, což při tom skákání přes retardéry hraničí s týráním zvířat. Skutečný herecký koncert pak předvede ve scéně dialogu se svým nadřízeným nad parťákovou mrtvolou. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická Seagalovka – tupý scenár a trápny Seagal. Tu hrá dokonca Taliana, ktorý má úzke styky s mafiou. No sú to tí najúbohejší mafiáni, akých som kedy vo filme videl. Jediné, čo delí túto úbohosť od zaslúženej jednej hviezdičky, je skvelý padúch v podaní Williama Forsytha. A ešte som sa celkom pobavil na tom, ako Steve vytrel podlahu s bandou grázlov pomocou biliardovej gule. Síce sa posledných pár rokov hovorí, že to už nie je ten starý dobrý Seagal, no ten starý Seagal nebol o nič lepší, akurát bol trochu štíhlejší. Veď za celú svoju kariéru natočil len dva filmy, ktoré prekročili hranicu podpriemeru: Executive Decision a My Giant, aj to len preto lebo sa v nich mihol na nejakých 5-10 minút. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Mezi akční klasiky devadesátých let Out for Justice bez pochyby patří a v Seagalově filmografii se jedná o nejbrutálnější článek. Většina scén nekompromisních a prostředí drsného New Yorku má patřičný efekt. Steven ve vrcholné formě a W. Forsythe je démonický záporák. Scénář je pravda trochu jednodušší, ale v tomto případě lze tento nedostatek bez problému akceptovat. Divácký požitek spočívá hlavně v přehledné akci a zejména na efektivních bitkách. Ostrý snímek, který se nikde nezdržuje a jde rovnou k věci. 75% ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Když klidně zabiješ policajta před stovkou svědků, musíš umřít. Jediný rozdíl je, že tenhle chce umřít ve své čtvrti." Čtvrtá zastávka na mojí velké letní Seagalovské jízdě. Čtvrtá zastávka a zároveň jeden z vrcholů. Nemilosrdná spravedlnost je asi nejdrsnější Stevův film. Původní anglický název "Out for justice" vyjadřuje děj i ducha filmu dokonale. Stevovi hned na začátku popraví parťáka a tak sebere svou brokovnici a vydává se sám do ulic Brooklynu nastolit spravedlnost. Protože "tak" to v téhle čtvrti chodí. Žádné zbytečné kecy, žádné zbytečné morální ponaučení, kdyby Steve nezachránil aspoň to malé štěňátko, už bych si málem pomyslel, že to snad ani není on. Záporák s tváří Williama Forsytha je sice dvoutunový vypasený (spider)vepř a na jeho image se silně podepsala doba vzniku filmu (dnes už by přeci jen asi spíš šňupal koks, než že by celou dobu potahoval z fajfky trávu), ale nějaké to charisma rozhodně má a chrochtat krev si určitě zaslouží. No a když Steve zabalí kulečníkovou kouli do kapesníku a pak s tímhle "kladivem" vypráská zuby půlce kulečníkového baru, jste si už naprosto jistí, že na podobnou Seagalovskou lahůdku zase jen tak nenarazíte. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +gangsterské vyznění, dost temná hudba, drsní záporáci -snad jen trošku zastaralé, ale pořád snesitelné/// V pořadí čtvrtá seagalovka se dá považovat za vrchol Seagalovi filmové kariéry. A propos Richie Madano je jeden z nejlepších filmových záporáků. A nemohu si odpustit: "Moje žuby, tys mi vymlátil moje žuby, ty parchante"/// Celkem 88%/// ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Je to prvý film Stevena Seagala, kde si sám Steven nerobí choreografie súbojov. Vo všetkých troch predošlých filmoch (Nico, Hard to Kill, Marked for Death) bol choreografom on. (Seag)
  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)
  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno