Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdepak Přepadení v Pacifiku! Tohle je Seagal v nejlepší formě a ve svym vůbec nejlepším filmu. Jako nekompromisní Gino si razí cestu skrz špinavý ulice Brooklynu, aby dopadnul zfetovanýho hajzla v podání Williama Forsytha. Akce, střílečky, hlášky a samozřejmě Stevenův trademark - spousta zlámaných končetin. Závěrečné zúčtování s brokovnicí je fajn a správně oldschool, ale co se týče efektu, tak vítězí zcela jistě scéna v baru, kde Seagal, s pomocí kulečníkové koule omotané v hadru, zlikviduje početnou grupu zmrdů, a jednoho z nich ještě stačí dvakrát vrátit do telefonní budky. Bomba. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

V oblasti Seagalovek jsem byla až doposud tabula rasa, a k Nemilosrdné spravedlnosti jsem se odhodlala jen kvůli doporučení jednoho známého benga, který ji považuje za něco jako druhý díl Občana Kanea. No nevím… :) Hlavní postavou je ultraostrý superpolda s italskými kořeny a asijským švábem na mozku, jehož práce obnáší především vytloukání zubů kulečníkovou koulí, ustřelování končetin a zachraňování štěňátek. Zápletka je – nejspíš s ohledem na cílové publikum – zcela nekomplikovaná: Seagal má na čele napsáno „je třeba zabít Richieho“ a cca každou půl hodinu to docvakne i některé z vedlejších postav a ta poté drsně prohlásí: „musíme najít Richieho“ (a předhodit ho Seagalovi). A dotyčný Richie se celý film projíždí po Brooklynu a vesele fetuje. Dabing je skoro stejně směšný jako Seagalův copánek, ale pravé peklo SS rozpoutá ve chvíli, kdy odloží brokovnici a pokusí se hrát. „Byl jste pro mne jako otec...“ Au! :D ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů Steven Seagala, to každopádně. Ale mám v jeho kariéře několik ještě lepších favoritů. Tohle je takový lepší průměr. Navíc se mi na tom nejvíc líbil magor Richie Madano (William Forsythe). Ale ani naše ústřední hvězda nezůstávala vůbec pozadu. Násilí tu bylo v hojné míře a to je přesně to, co mám u jeho filmů tolik rád. Navíc počet mrtvých byl rovněž velmi uspokojující. Jen velká škoda, že tu bylo i několik nudnějších pasáží, které přibrzdily jinak slušně našlápnutou brutalitku…60% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal ještě v době kdy nemusel nosit kimono a kdy ještě nemá opuchlej ksicht a může pořádně otevřít očí. V těhle filmech na začátku 90. let je dobrej a dá se na to koukat a dokonce se u toho i pobavit. Steven je sice dobrej, ale filmu taky dost pomáhá kvalitní záporák v podobě nafetovanýho Williama Forsythea a drsnější děj, závěrečná bitka mezi Seagalem a Forsythem je prostě skvělá. Nemilosrdná spravedlnost patří do top 5ti filmů u Seagla, to sice moc neznamená, ale na jeho poměry je tohle prostě skvost. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Seagalovky beriem ako samostatnú kapitolu filmového sveta. Väčšinou nás čaká tuctová zápletka, s koncom ktorý vieme odhadnúť po prvých desiatich minútach. Jediné čo naozaj baví sú súboje. Všetko čo som povedal platí aj pre tento film, až na to že sa mi veľmi páčil záporak a vykreslenie prostredia kde sa príbeh odohráva. Zasadenie do špinavej ulice mi dobre sadlo. Choreografie pôsobili efektne, pár dialógov vedelo dokonca pobaviť a ajkeď ide o lacnejšie bečko, celkom rád si ho pozriem hocikedy. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Rolu Gina Felina mal pôvodne hrať herec Sylvester Stallone, ktorý chcel ešte raz spolupracovať s režisérom Johnom Flynnom (spolupráca na filme Lock Up). John Flynn však nakoniec obsadil Stevena Seagala. (Seag)
  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)

Reklama

Reklama