Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +postavy, lepší příběh, více černého humoru a vtipných scének, více herců -opět jsem se smíchy neválel pozemi, děj je trošku rozvleklí, některé scény jsou zbytečné nebo nezáživné/// Po zkušenosti s prvním filmem už jsem nečekal tolik, ale dostal jsem víc. Nebýt to někdy zbytečně moc uhozené a bláznivé, mohlo to být i na čtvrtou hvezdičku. I tak ale celkem spokojenost, hlavní je, že jsem se víc bavil než nudil a některé scénky jsou výtečné (hlavně tábor)./// Celkem 68%/// ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Anjelica Huston - (Morticia Addams) +++ Raul Julia - (Gomez Addams) +++ Christopher Lloyd - (Strýko Fester Addams) +++ Joan Cusack - (Debbie Jellinsky) +++ Christina Ricci - (Wednesday Addams) +++ Jimmy Workman - (Pugsley Addams) +++ Carol Kane - (Granny) +++ Peter MacNicol - (Gary Granger) +++ Christine Baranski - (Becky Martin-Granger) +++ Barry Sonnenfeld - (Pán Glicker) +++ Nathan Lane - (Policajt) +++ Produkcia: Scott Rudin +++ ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Digitálnější ... na úkor upřímnosti ... nežli první film. Jakoby se vytratilo kouzlo okamžiku ... nepolapitelné, maličko morbidní fluidum, které bylo až dosud převelice pevně spjaté se všemi členy veskrze interesantní Addamsovy rodiny. Nicméně ... kupříkladu Wednesday jako Pocahontas nemá chybu ... 3,5* ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

"One house, three children. So many windows."     Pokračovanie, ktoré svojou morbidnosťou zašlo ešte ďalej, ale jeho štýlovosť sa naopak trochu vytratila a jeho čierny humor trochu vybledol (občas skĺzne až do trápnosti). Nové postavy sú určite oživením (neplatí to však pre vedúcich tábora, čo sú nechutne prestrelené a strašne otravné postavy), tak malý Pubert (výborný a štýlový nápad), ako aj Debbie (výborná Joan Cusack), staré postavy sú ale zase akési nevýraznejšie. Ide hlavne o Morticiu, ktorá je tu dosť divná (čo jej to preboha spravili s tvárou a tým jej osvetlením?) a Festera, ktorý tu je odrazu úplne inou postavou (a humor, ktorý z nej pramení, je zase hrozne kostrbatý). Nepáčila sa mi ani tá dejová linka v skautskom tábore, s výnimkou záveru, ktorý si Wednesday v role Indiánky poriadne užila.     "It's an American Bald Eagle!" "But aren't they extinct?" "They are now." ()

divak84 

všechny recenze uživatele

bezva komedie pro volný čas. děti jsou skvělé, christina je přímo užasná až geniální s tím mrtvolně cynicko-chladným pohledem vždy a všude (krom ještě geniálnějšího pokusu se usmát)..prostřední čas mixující zamilovaného ferstera a letní tabor je trošku nudící, ale jinak je to paradní komedie se skvělými gagy v provedení dvou dětí. jeden z mála dobře nadabovaných filmů. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když v závěru filmu přichází na návštěvu chůva a je představena jako Dementia (Carol Hankins), Fester (Christopher Lloyd) je okouzlen a představuje se: „Jmenuji se Fester, to znamená rez.“ Což není úplně přesný překlad, protože slovo "fester" se dá přeložit jako rozklad, hnis či degenerace. (Cenobita)

Reklama

Reklama