Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Falko 

všechny recenze uživatele

Anjelica Huston - (Morticia Addams) +++ Raul Julia - (Gomez Addams) +++ Christopher Lloyd - (Strýko Fester Addams) +++ Joan Cusack - (Debbie Jellinsky) +++ Christina Ricci - (Wednesday Addams) +++ Jimmy Workman - (Pugsley Addams) +++ Carol Kane - (Granny) +++ Peter MacNicol - (Gary Granger) +++ Christine Baranski - (Becky Martin-Granger) +++ Barry Sonnenfeld - (Pán Glicker) +++ Nathan Lane - (Policajt) +++ Produkcia: Scott Rudin +++ ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pořád se mi zdá, jako by ostatní lidi nahrávali džouky Christině Ricci, protože taková vtipnost není dosáhnutelná standardními způsoby. A navíc je to kchůl gothic loli. A přežila mučení Disneym. Ovšem to je jen špička ledovce, jak je napěchovaný tento film vtípky a hvězdnými herci - zejména tedy seriálového původu - z nichž asi nejvíce vyčnívá Peter MacNicol tuzemským divákům známým zejména z Ally McBealové. Důstojné pokračování. Je moc veliká škoda, že rok po natáčení zemřel Raul Julia a i to nejspíš zamezilo vzniku 3. dílu. Své diváky by si to dozajista našlo. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Dvojka Addams Family se nemá vůbec za co stydět. Oproti jedničce působí svěžím dojmem, je zde víc vtipů, ale horší atmosféra (taková míň "Addamsovská"). Příběh je opět suprový, zaměřený více na děti než dospělé a to je jen dobře, protože malá Wednesday, kterou hraje Christina Ricci, je naprosto nezapomenutelná.. :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony všech zúčastněných si udrželi stejný lesk a šmrnc, ale všechny je tentokrát jasně převálcovala právě Christina Ricci. Především i díky její roli jsem si tuhle herečku docela zamiloval a nedám na ní dopustit. Tahle drobná dívenka má talent už od narození a jejím obsazením si režisér Sonnenfeld hodně navýšil credit a úspěšnost obou svých filmů. Film se dokonce dočkal i jedné nominace na Oscara a mnoha dalších na nejrůznějších prestižních filmových festivalech. Oba díly Addams Family jsou jasným důkazem, že kvalita prvního a druhého dílu nemusí být vždy propastná a diváci si v obou snímcích můžou naplno užívat míchaný koktejl černého humoru, výborných hlášek a morbidní zábavy. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já dvojku vždycky měla radši než první díl. Protože jak se říká: šlape jak švýcarský hodinky… a to od začátku až do konce, je záživná a hlavní představitelé perlí jednu hlášku za druhou, hlavně Christina Ricci - "Wednesdey je právě v tom věku, kdy dívky myslí jenom na jedno." - "Chlapce?" - "Zkázu lidstva." xD ) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Severoamerické tržby černé komedie byly 48,9 milionu dolarů, celosvětové 110,9 mil. (NIRO)
  • Počítalo se i se třetím pokračováním příběhů Addamsovy rodiny. Už během natáčení druhého dílu měl nicméně Raul Julia (Gomez) zdravotní problémy, které vedly k jeho úmrtí a Anjelica Huston (Morticia) odmítla, aby ho v roli jejího manžela kdokoli nahradil. (Dixieboy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno