Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrá komédia, ale nedosahuje ani z ďaleka kvality originálu, či prvého dielu. Hlavné mínus je absencia hlášok, ktorých je tu akosi málo. Na druhej strane je tu niekoľko totálne skvostných scén, ako napríklad dobrodrúžstva v kempe. Zamrzí opäť zlá dejová línia, opäť krútiaca sa okolo strýka Festera. Herci sú vynikajúci (hlavne trio Julia, Ricci, Lloyd), rovnako aj réžia a hudba. Ďalšie výtky sú rovnaké ako pri jendotke (napr. atmosféra domu). Je to skôr na takých 70%, kým jednotka by bola na 90% - cítiť tam pokles, ale stále je to kvalitná zábava. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +postavy, lepší příběh, více černého humoru a vtipných scének, více herců -opět jsem se smíchy neválel pozemi, děj je trošku rozvleklí, některé scény jsou zbytečné nebo nezáživné/// Po zkušenosti s prvním filmem už jsem nečekal tolik, ale dostal jsem víc. Nebýt to někdy zbytečně moc uhozené a bláznivé, mohlo to být i na čtvrtou hvezdičku. I tak ale celkem spokojenost, hlavní je, že jsem se víc bavil než nudil a některé scénky jsou výtečné (hlavně tábor)./// Celkem 68%/// ()

Reklama

LeoH 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky na seriál a první film už docela zavál čas, takže při rodinném opáčku dvojky před pár dny se nesrovnávalo, ale nadšeně řehtalo a lapalo po dechu nad tím, jak je tahle oslava jinakosti šmrncovní, dekadentní, nekorektní, nevázaná, chytrá a tak vůbec. Nejvášnivější tango, nejděsivější dívčí úsměv, nejzákeřnější táboroví vedoucí, nejvypečenější rekonstrukce prvního Dne díkůvzdání a ještě mnoho dalších nej. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Anjelica Huston - (Morticia Addams) +++ Raul Julia - (Gomez Addams) +++ Christopher Lloyd - (Strýko Fester Addams) +++ Joan Cusack - (Debbie Jellinsky) +++ Christina Ricci - (Wednesday Addams) +++ Jimmy Workman - (Pugsley Addams) +++ Carol Kane - (Granny) +++ Peter MacNicol - (Gary Granger) +++ Christine Baranski - (Becky Martin-Granger) +++ Barry Sonnenfeld - (Pán Glicker) +++ Nathan Lane - (Policajt) +++ Produkcia: Scott Rudin +++ ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

O málokterém filmu můžu říct, že mi mluví z duše nebo že mi dokonce zčásti změnil život. A tím méně o morbidní komedii. Jenže byste mě museli znát a vědět, jak jsem prožil dětství. Nesnášel jsem svoje extrovertní spolužáky, kteří se bavili plácacími hrami a kolem kterých se všechno točilo. Naplněn melancholickou záští jsem proklínal kolektivní sdružování se a tanečky. Z toho důvodu pro mě Addamsova rodina 2 byla neskutečnou satisfakcí - scéna, kdy tábor těch nekonfliktních a usměvavých zmetků lehne popelem, pro mě byla něco jako nirvána. Za ty roky se moje myšlení sice proměnilo, tenhle film pro mě ale přesto zůstal určitým východiskem a inspiračním zdrojem. Dá se říct, že veškeré to vytírání si řitě s tím, co společnost ve své pokrytecké morálce považuje za normální, má u mě původ právě zde. S přibývajícím časem sice vidím, že pokud chci normálně vycházet s lidmi, nelze být věčně sarkastický, ironický a cynický jako Christina Ricci, ale nenormální Addamsovic famílii prostě budu žrát vždycky. "Dvacet táců za tábor a on je pan Voo Voo!" (434.) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

Reklama

Reklama