Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

divak84 

všechny recenze uživatele

bezva komedie pro volný čas. děti jsou skvělé, christina je přímo užasná až geniální s tím mrtvolně cynicko-chladným pohledem vždy a všude (krom ještě geniálnějšího pokusu se usmát)..prostřední čas mixující zamilovaného ferstera a letní tabor je trošku nudící, ale jinak je to paradní komedie se skvělými gagy v provedení dvou dětí. jeden z mála dobře nadabovaných filmů. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Vlastní krví jsem se propotila ke stejnému poznání: Dětské tábory jsou zlo! Zažila jsem dva. Divím se, že ještě nemám tik v oku. Ale možná že kvůli tomu, že jsme se sestrou se zaťatými zuby nechaly blondýny konat zlo a na konci jsme jen odjely, místo popuštění uzdy emocí, vyfackování všech krásných obličejů a podpálení těch klatých chatek, se ve mě všechny tyto negativní emoce od té doby hromadí a až mě jednou někdo opravdu naštve, bude výbuch termonukleární, přinejmenším. Jo a film? Závěr je rozkošný, to musím někdy vyzkoušet. ♥♥♥ ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ve dvojice si tvůrci dovolili oproti klasickému seriálu podstatně více inovací, je tu totiž například malý Pubert Addams, ale nejen ten, i bratranec It se dočkal potomka. Každopádně tím nejzásadnějším jsou opět děti, tentokrát na letním táboře. Ten podobně jako besídka v jedničce nastavuje zrcadlo trapnosti a zároveň baví, prakticky nejvíce ze všeho ve filmu! Závěrečné divadlo je dokonalé, parádně černohumorné a především v režii opět vynikající Christiny Ricci! Divadlo samozřejmě zdaleka není vše, je tu celý pohled na "normální společnost" a samozřejmě jedinečná scéna mučení, tedy spíše dvě! První ještě ne tak brutální (i když je to z mého pohledu sporné), spíše nápravná Kumbaya a druhá, již ta poslední nejbrutálnější možnost, sledování disneyovek! S dětmi v kýčovitém domečku jsem opravdu soucítil, takhle dlouho bych pravděpodobně nevydržel! Vůbec kdyby šlo o dnešní hrůzostrašné přetáčky! Tedy, s jedničkou prakticky srovnatelné, herecky, trikově a výpravou opět dokonalé. Kumbaya my Lord! 80% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zdařilé pokračování známé morbidní rodiny. Tentokrát si strýčka Festra vyhlédla zlotřilá vražedkyně novomanželů a touží po jeho penězích. Rodina musí vynaložit hodně sil, aby zabránila odchodu strýčka na věčnost. A to ještě mají problémy obě dvě větší děti, když je rodiče pošlou na tábor rozmazlených dětí. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

648. hodnocený film: Opět jsem se pobavil nad míru a sledoval osudy těch malejch Addamsových děcek, třeba v táboře plném trapáků odhodlaných ukazovat své elitářské manýry. Nebo pak se můžete pobavit nad příběhem vdavekchtivé Debbie, která uloví Festera Addamse, který je zaslepen jejími ko..., tedy bujným poprsím... 4* jsou kvalitním ohodnocení, i když bych se klidně nemusel stydět za 5*, ale to by byl úlet. 4* ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Aby Wednesday vypadala jako tapeta a dřevěné obložení, musela její představitelka Christina Ricci strávit v maskérně 4,5 hodiny. V hotovém filmu jde o pasáž trvající pouhé 4,5 vteřiny. (Dixieboy)

Reklama

Reklama