Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (437)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to viděl, když mi bylo 15 nebo 16 a tehdy moje morbidní sadistické já plesalo radostí. Po těch devíti letech už musím říct, že mě to nebavilo tolik jako tehdy (ale to bude asi spíš tím nadšením a očekáváním, které nebylo tak stoprocentně naplněno). Nicméně i tak se jedná o skvělou bizarní zábavu. Morticia Addams je v podání Anjelicy Huston nepřekonatelně zvráceně sexy. Raul Julia je v roli Gomeze správnej švihák. No a to jejich manželství je prostě paráda. Takový bych taky jednou chtěl mít ... sedět si tak při úplňku na gauči na hřbitově :-)) Nemůžu se dočkat, až začnu sledovat původní seriál, protože když se tato novodobá filmová verze tak povedla, původní Adamsovi budou určitě taky pecka. (Škoda, že devadesátkoví Munsters se nepovedli jako toto) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Za atmosféru, skvelý casting, Christinu a udržaného ducha predlohy 80%. Prekvapil ma námet. Na prvý celovečerný film som očakával postupné predstavovanie postáv a fádnu zápletku na pozadí neuveriteľných príhod nekonvenčnej rodinky, ale scenáristi vymysleli niečo dosť riskantné, čo sa nakoniec ukázalo ako plus. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Kožené řemeny, rozpálené pohrabáče..." "Později, drahý." Tohle patří k té spoustě věcí, které jsem ve své době nechal minout kolem. Viděl jsem jen pár dílů seriálu v telce, na tohle jsem do kina nešel. Takže další setkání až po desítkách let. Možná bych si to tehdy ani tak neužil. Anjelica Huston je naprosto kouzelně rozkošná, nikdy jsem ji nějak nemusel, ale snad se narodila jen pro tuhle postavu. Ta jména - slečna Bradbury, paní Craven. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem neviděl, ale jestli byl stejně absurdní, morbidní a přitom většinu času strašlivě vtipný, se sice klasickým nijak zvláštním příběhem, ale podaným tak svěže a tak jinak, jak jen to bylo možné, musela to být v té době dost velká senzace. A možná i pro některé lidi dost velké zděšení. Já jsem se bavil při tomto adamsovském otáčení všeho, co je normálně normální, téměř královsky. Být tam ještě nějaké opravdu zapamatování hodné momenty a možná ještě trochu víc třeskutější humor či zajimavější příběh, dám 5. Takhle ale velice slušné 4, přičemž Wednesday v podání geniální Ricci je neskutečně neodolatelná potvůrka. Ostatní postavy jsou taky správně šílené, ale na ni prostě nemá ani jedna z nich, snad jedině Fester. Jo a málem bych zapomněl, trochu mi v příběhu vadil i velmi rychlý a téměř ničím ovlivněný obrat jedné z postav. Ale jak říkám, to vše bylo zakryto atmosférou a smrtící zábavností ala Burton. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Anjelica Huston - (Morticia Addams) +++ Raul Julia - (Gomez Addams) +++ Christopher Lloyd - (Strýko Fester Addams / Gordon Craven) +++ Dan Hedaya - (Tully Alford) +++ Elizabeth Wilson - (Abigail Craven / Dr. Greta Pinder-Schloss) +++ Judith Malina - (Granny) +++ Carel Struycken - (Lurch) +++ Christina Ricci - (Wednesday Addams) +++ Jimmy Workman - (Pugsley Addams) +++ Christopher Hart - (Vec) +++ Produkcia: Scott Rudin, Graham Place, Paul Rosenberg +++ ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Režisérským sítem producenta Scotta Rudina propadlo osmatřicet režisérů, než byl spokojen s Barrym Sonnenfeldem. Dalším problémem byl scénář, který Sonnenfeld nechal upravovat několik měsíců. Dramatik Paul Rudnick pak prováděl další změny i během natáčení. (Locksley)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama