Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (437)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Neskutečná komedie. Ten scénář je prostě geniální! Celá famílie byl herecky ztvárněna naprosto dokonale, nevyměnil bych ani jednoho člena. Hlavně Raul Julia a Anjelica Huston, z nich jsem fakt nemohl. Ale i dětičky byly super! A jestli tuhle dokonalost mohlo ještě něco pozvednout k nebesům, pak je to český dabing s hlasy pana Štěpničky, paní Zawadské, pana Prágera a dalších... Kdo miluje černý humor, tomu by tuto komedii měl předesat jeho obvoďák. Já se u toho tlemil celých 96 minut! Dávám za 5 seků šavlí! * * * * * ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

"Leather Straps, Red-Hot Pokers...Later, my Dearest..." Námět, který se urodil již dost dávno, každopádně toto zpracování je jedinečné a naprosto nepřekonatelné. Naprosto perfektní a dokonalá atmosféra života rodiny Addamsových, která má nejen neuvěřitelně dlouhý rod, přímo na hřbitově za domem, ale hlavně vidí svět, jako místo, kde převažuje tajemno, nezbytné zlo a hlavně realita smrti, která je základní filozofií téhle unikátně složené rodiny. Neutuchající láska mezi Morticií a Gomezem, skvělá tupost Puksleyho i samotné ztělesnění temnoty v postavě Wednesday, pro kterou mam neskutečnou slabost. Její upřímný a neusmívající se výraz je neodolatelný. Hlavní morbidní postavou je však strýček Fester, kterého neskutečně zahrál Christopher Lloyd. Společně s ním, s jako po 25ti letech znovu nalezeným bratrem a strýčkem, se seznamujeme s rodinou, na kterou nejdřív Fester nahlíží reálně, tudíž nechápavě, nakonec ale zjistí, že jeho krev je také plná Addamsovské morbidity. Perfektní slovní i nadnesený hraný humor a skvělý scénář. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Perfektné spracovanie starého kultového televízneho seriálu o bizarnej (či skôr morbidnej?) rodine. Filmová verzia sa výborne vydarila. Vznikla komédia v duchu pôvodného seriálu, ktorá je plná čierného humoru. S réžiou som tiež spokojný. Napríklad, keď sa tancuje mamuška, tak to je scéna ako bič. Hereckému obsadenie taktiež nemôžem nič vyčítať. Ba velice ma potešil Christopher Lloyd v úlohe strýka Festera. "Addams Family" ma dokáže dobre pobaviť. **** ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled, která se mi nikdy neomrzí - hodně ujetá černá komedie o hodně bizarní a makabrózní rodince. Být dítě, moc bych chtěl být jejím členem, vyprostit se z té svírající, dusivé a šedivé všednosti a normálnosti... Anjelica Huston, Raúl Juliá a nezletilá Christina Ricci jsou zlatý trojůhelník ze vší té spousty více nebo méně praštěných a fantaskních postav. Hlavně Wednesday (Ricci) - její výraz je rozkošný a její scénky i hlášky jsou naprosto úžasné, všechny. Už jen kvůli ní a kvůli její geniální postavičce smrtelně vážné a nekrofilní holčičky, bych musel dát bez zaváhání plný počet. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neviděl původní seriály ze 60. a 70. let, takže pro mě příběhy Addamsovy rodiny začínají teprve až s tímto filmem. Odjakživa mám rád černý (až morbidní) humor, tím pádem jsem si užíval solidní nálož (více či méně) "zvrácených" scének, jimiž Addamsova rodina oplývá. Velký úspěch filmu tkví též v přesném hereckém obsazení, kde se veskrze všichni zúčastnění skvěle hodili do svých rolí, přičemž bych vypíchnul zejména malou Christinu Ricci, půvabnou Anjelicu Houston a potrhlého Christophera Lloyda. V neposlední řadě musím pochválit nádhernou výpravu a kostýmy. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Anjelica Huston (Morticia) nás bavila zvláštní chůzí - tu ale vymyslela až díky kostýmu, v němž skoro nemohla chodit. (109)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama