Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

choze 

všechny recenze uživatele

Tahle trilogie by si zasloužila epičtější závěr a střílet si z trilogií ve vyvražďovačkovém subžánru, který jede hlavně na delší volné série je mimo, ale to hraní si s filmem ve filmu je správně schizofrenní, líbila se mi zápletka s matkou Sidney a její rozuzlení a samozřejmě potěšil návrat starých známých Deweyho a Gale a mnou zbožňovaná Emily Mortimer ve vedlejší roli! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Změna scénáristy určitě nebyla změnou k lepšímu, děj třetího dílu série se mi zdál tak nějak roztříštěný a kostrbatý. Zatímco všelijaké dějové zvraty jedničky a dvojky mě bavily, tady už jsem z nich byl chvílemi trochu zpitomělý. Nemělo to zkrátka už takovou šťávu, takový tah na branku. I když to není vůbec špatný film, kvality svých dvou předchůdců zdaleka nedosahuje. Nicméně je v něm dost podařených momentů i žertů (vlastně je to spíš komedie, než horror), pár dobrých narážek, jedna princezna, a já si dlouho říkal, že mu dám za čtyři. Ale pak mi došlo, že ke konci už jsem se malinko nudil a že ta čtvrtá hvězda by se pouze nesla na vlně mé velké obliby předchozích dvou dílů. ()

Reklama

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Ozaj sa mi to zdalo lepšie ako druhá časť. Táto trilógia vo mne zanechala dobré pocity a zvlášť táto posledná časť bola napínavejšia ako druhá. Vôbec nemám pocit, že by to malo byť sebaparodické alebo smiešne. Pár krát som sa pousmial ale v rámci kontextu to aj malo vyznieť ako vtip. Skrátka som veľmi prekvapený. 75% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Se scénáristou Kevinem Williamsonem odešla i charakteristická atmosféra. Třetí Vřískot je v první polovině občas dokonce až otravným dílkem, kde nudí duch matky, vybuchují domy a po tolika dramatech už lehce vyšeptalá Sidney je stále uprostřed všeho dění, přestože by si Gale s Deweym vystačili s přehledem sami. Co dokáže výrazně potěšit, to je snad jen Patrick Dempsey nebo Randyho kazeta. Když se ale zdá, že jsme opravdu dostali jen zbytečné pokračování, přijde finální dvacetiminutovka, která svou naprostou přepáleností a melodramatičností zcela vážně bere dech. Díky ní tak může trojka do série patřit se vztyčenou hlavou. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná jsem blázen, ale přehnané lekačky, parodování sama sebe a naprosto stupidně vysvětlené motivace vraha na mě působily i potřetí. Každý díl Vřískotu měl něco do sebe. Byl o něčem jiném a i v tomhle dílu vidím originalitu. Dokonce víc než ve dvojce. Všechna ta záměrná hloupost a schematičnost mě prostě baví. Ale nehraju si na logické důvody - tohle je prostě guilty pleasure. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Když Riley (David Arquette) vystřelí po zabijákovi v masce, aby zachránil Gale (Courteney Cox), tak jej zásahy odmrští na stojící auto dvakrát po sobě. (Duoscop)
  • Z dialogů lze vydedukovat, že děj snímku se odehrává čtyři roky po událostech prvního dílu. Stejný byl i časový odstup mezi uvedením filmů. (Chipsonator)

Reklama

Reklama