Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

castor 

všechny recenze uživatele

Očekávatelný ústup ze slávy. Nebylo moc kde brát, hrátky s pravidly žánru už nijak zvlášť nerozvíjíme, takže jsme svědky spíš nastavované kaše. Nadšení je pryč. Chybí ironie, chybí humor. Originální nápady oproti předchozím dvěma dílům by se daly spočítat na prstech mačetou pohmožděné ruky. Scénárista Kevin Williamson je pryč (respektive nabídl jen jakousi několikastránkovou osnovu), zůstala pouze chuť vytřískat z látky další dolary na vstupném. Oblíbený zabiják s umrlčí maskou sice párkrát potěší, ale ten sebeshazovačný tah na bránu už jednoduše chybí. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Sofistikovaná hra tvůrců s hororovým žánrem se dotkla kdečeho, od bulvární novinařiny a pokleslé literatury „faktu“ (kniha Vraždy ve Woodsboro) přes divadlo (finále dvojky) až po hollywoodský zvyk rozmělnit téma v nekonečné řadě pokračování. Rozuzlení závěru trilogie je scénáristicky křečovitě chtěné, N.Campbellovou už to evidentně příliš nebavilo, a tak do popředí vystupují Gale s Deweyem a celou sérii Vřískot lze s pobavením sledovat mimo jiné jako jejich postupnou love story. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná jsem blázen, ale přehnané lekačky, parodování sama sebe a naprosto stupidně vysvětlené motivace vraha na mě působily i potřetí. Každý díl Vřískotu měl něco do sebe. Byl o něčem jiném a i v tomhle dílu vidím originalitu. Dokonce víc než ve dvojce. Všechna ta záměrná hloupost a schematičnost mě prostě baví. Ale nehraju si na logické důvody - tohle je prostě guilty pleasure. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Změna scénáristy určitě nebyla změnou k lepšímu, děj třetího dílu série se mi zdál tak nějak roztříštěný a kostrbatý. Zatímco všelijaké dějové zvraty jedničky a dvojky mě bavily, tady už jsem z nich byl chvílemi trochu zpitomělý. Nemělo to zkrátka už takovou šťávu, takový tah na branku. I když to není vůbec špatný film, kvality svých dvou předchůdců zdaleka nedosahuje. Nicméně je v něm dost podařených momentů i žertů (vlastně je to spíš komedie, než horror), pár dobrých narážek, jedna princezna, a já si dlouho říkal, že mu dám za čtyři. Ale pak mi došlo, že ke konci už jsem se malinko nudil a že ta čtvrtá hvězda by se pouze nesla na vlně mé velké obliby předchozích dvou dílů. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Ozaj sa mi to zdalo lepšie ako druhá časť. Táto trilógia vo mne zanechala dobré pocity a zvlášť táto posledná časť bola napínavejšia ako druhá. Vôbec nemám pocit, že by to malo byť sebaparodické alebo smiešne. Pár krát som sa pousmial ale v rámci kontextu to aj malo vyznieť ako vtip. Skrátka som veľmi prekvapený. 75% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Skladba "Red Right Hand" zazněla i v obou předchozích dílech (1996, 1997). (beyli)
  • Tržby v severoamerických kinech dosáhly 89,1 milionu amerických dolarů, v celosvětových souhrnně 161,8 mil. (NIRO)
  • Žádný novinář nesměl vidět film dříve, než dva dny před oficiální premiérou. (ČSFD)

Reklama

Reklama