Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční megastar Wesley Snipes (trilogie Blade, Šerifové, Přepadení ve vzduchu) představuje v tomto nepředvídatelném, výbušném kriminálním thrilleru profesionálního lupiče, kterému se jeho divoké kousky začínají vymykat z rukou. Kapitán Jack Tulliver (Snipes) je bývalý člen oddílu Delta Force. Teď ale vede bandu lupičů, která se chystá přepadnout obrněný vůz převážející vzácný náklad. Perfektní plán se ale poněkud zvrtne a oni skončí s obrazem Van Gogha. Navíc se jeden z Jackových kompliců stává rukojmím sadistického ruského gangstera, který se k loupeži připletl. Tulliverovi zbývá jediná možnost: sebevražedná záchranná mise, kde se z protivníků stávají spojenci, z nejlepších přátel noční můry a kde přežít znamená překonat sám sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Zbytečně překombinovaný děj, nad kterým se nechce ani přemýšlet, ačkoliv tu mnoho scén podávají tvůrci doslova polopaticky. Wesley Snipes ztratil charizma hned, jak dotočil Bladea 2 a od té doby si razí cestu podprůměrnými béčky. Osobních soubojů tu je poskrovnu, častěji tu hvízdají kolem uší kulky, ale díky trochu zašmodrchanému scénáři s hlavním zvratem na konci, je to celé dost nudné, klišovité a náhodné. Závěrečná automobilová honička připomíná takovou klasickou dálniční situaci z Kobry 11... ()

svik 

všechny recenze uživatele

Ano plně s vámi všemi souhlasím hloupý film až moc náhod najednou prostě překombinovaný. Je vidět že to vedl nezkušený rejža a i o to by tak nešlo , ale to prostředí Rumunsko sem tam stísněné prostory pak najednou ohromný palás ve kterém si hraji Snipes na Ramba jak to o něm řekla jeho společnice? No prostě přeplácaný a proto až nezáživný. ()

Reklama

ssfan 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. 7 vteřin je jeden z nejhorších filmů se Snipesem, jaký jsem kdy viděl. Již od úvodu vypadá vše velmi béčkově, dialogy jsou slabé, přestřelky taky nic moc. Nebyl tu snad ani jeden pořádný souboj. Jediným kladem je jsou honičky v autech a docela dobré téma filmu. Jeho zpracování však stojí za starou bačkoru. Vůbec jsem se nepobavil, takže hodnocení dávám nízké - 2 hvězdy (35%). ()

Hermez 

všechny recenze uživatele

Ve filmech jako Podfuck apod. jsem zmatený, protože přestávám já sám zvládat tok zvratů a informací. V případě 7 vteřin jsem byl zmatený, protože dlouhá úvodní akční scéna jednoduše celá matoucí byla. A rozpačitost se táhne i zbytkem filmu. Popravdě jsem to nedokoukal, protože jsem u toho regulérně usnul. Je ale spousta větších filmových (i B-akčních) průšvihů, a tak dávám zasloužené 2*. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Takže další herec spadl někam mezi filmy, které vycházejí rovnou na DVD a VHS a nejdou do kin.Jenže tady je rozdíl, Wesley Snipes není jako například tlustý prase Seagal , kterému vycházejí filmy taky rovnou na DVDa VHS.Tento film mně hodně potěšil.Ať už je to díky Wesley Snipesovi , dobrým automobilovým honičkam a nebo díky celkem dobrému scénáři.Celkově je to nadprůměrná a dobrá akční podívána. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • V okamžiku, kdy rumunští policisté nahánějí zloděje Jacka (Wesley Snipes), mění se poškození auta seržantky. Příkladem jsou různě otlučené boky vozidla. (Terva)
  • Policejní auta používaná ve filmu měly být přesnou kopií aut, které používá bukurešťská policie, ale tento model auta místní policie nikdy nevlastnila. I logo policie na bocích aut je odlišně od skutečnosti. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama