Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

Režie:

Jay Roach

Kamera:

Peter Deming

Hrají:

Mike Myers, Beyoncé, Seth Green, Michael York, Robert Wagner, Mindy Sterling, Rob Lowe, Michael Caine, Fred Savage, Verne Troyer, Aaron Himelstein (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Hviezdný začiatok a hviezdne obsadenie v podobe Cruisa,Spaceyho,Travolty či Stevena Spielberga bolo fakt originálne, škoda že trvalo tak krátko. Tiež musím povedať že najmenej vtipný Powers. Vtipy sú už ohrané a až tak som sa nebavil. Zlatý úd je zrejme aj posledný film čo je škoda lebo táto séria nebola vôbec nudná. 3* ()

ing.Frosty

všechny recenze uživatele

Upřímně a z celého srdce nenávidím Mika Myerse. Ten člověk skutečně není vtipný a už jen při pohledu na něj bych ho pověsil za koule do průvanu. Nechápu, jak ukecali Spielberga (OMG!!!), Cruise, DeVita, Paltrow, Spaceyho a Travoltu aby hráli v tomhle čemsi. Asi vydírání skrze unesený děti nebo opravdu nevím. Otvírací sekvence je však vskutku neuvěřitelná o tom žádná. Jakmile se na scéně objeví Myers chci se mi zvracet. Nicméně se z filmu víc neviděl, takže hodnocení si nechám na někdy až budu v extrémní depresi a pustim si tenhle film. ()

Reklama

902 10 

všechny recenze uživatele

starej knowles procpal svoje protekcni ditko i na platna kin a bohuzel zrovna do serie austin powers. beyonce je sice kocka, ale to je tak asi vsechno. r`n`b kalkul jako prase a jeste k tomu priserna herecka, tuhle pani proste nemam rad. a i pres paradni uvod nemam moc rad ani tuhle powersovku, meyersovi dochazi napady a i kdyz to obcas vyjde, stavu prvnich 2 dilu to rozhodne nema. a michael caine jako austinuv fotr to rozhodne nevytahuje, spis naopak. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film je tu opäť vysoko podhodnotený oproti svetovému hodnoteniu. Myslím si, že to malo svoje čaro. Beyoncé Knowles tomu priniesla novú energiu, je veľmi pekná vo filme, ale mala slabý scenár. Ohýbanie končatín bolo vtipné, scénka s močením namiesto fontánky s chlapcom, sumo scénka, tvar ponorky, či schudnutie o 90 kíl a ovisnutá koža, ale už to také zábavné ako predchádzajúce diely nebolo. Mohli sme tu vidieť pár známych ľudí z Hollywoodu, či dokonca Britney Spears v čase, keď bola na vrchole, ale to na mňa nejak zvlášť nezapôsobilo, škoda, že sa s tým nepohrali viac akože v tých 70. rokoch. Tentokrát to už bol podpriemer, ktorému humor viac chýbal, než by ho mal. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mike Myers je král kreténů a asi proto se tak rád nacházím v jeho přítomnosti a to i ve chvílích, kdy je nesnesitelně trapný. Tentokrát jsem alespoň na plátně viděl, že Spielberg by tento film se sestavou Cruise, Paltrow, DeVito, Spacey nenatočil lépe, ale jeho jméno by snímku zajistilo o 30% vyšší hodnocení. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)

Reklama

Reklama