Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na rovnoběžných kolejích jedou bok po boku Trapnost a Genialita - dva vlaky, mezi kterými Myers dělá roznožku ve stylu JCVD a občas se přitom potká v plné rychlosti s návěstidlem. To je Austin Powers: Špion, který se nedepiloval a s uděleným "Povolením ojíždět" - samozřejmě myšleno výhradně pneumatiky Jaguaru s motivem britské standarty Union Jack.. Pokud si myslíte, že Conneryho Bond trpěl alergií na bavlněné trenýrky, Mooreův byl homosexuál a padouch Jaws si čistí zuby pastou Aquafresh Whitening místo Antirezinu, odečtěte si klidně z mého hodnocení všechny tři hvězdy.. ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Mike Myers, jedn z nejlepších komiků současnosti válí v této brilantní parodii na Jamese Bonda... V dvojroli a to hrdiny i paoucha, některé scény a hlášky jsou k nezaplacení, například scény v kasínu patří mezi nejvtipnější, líbí se mi obsazení Setha Greena, který ma ve filmu dobrý vztah s otcem :). Jedna z mých nejoblibenějších komedií... // viděno celkem 7X, poprvé 8. Června. 2012 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mike Myers si roli Austina Powerse i dr. Zloducha užívá plnými doušky, a proto se občas stalo, že překročil jisté hranice kvalitního humoru, a namísto toho to vypadalo jako laciná komedie pro fekálisty. Ale co! To že jsem se chvílemi fakt smál, popřít nemohu, takže rozhodně nechci tento film srážet někam do odpadu. Zkrátka oddychovka, která chvílemi pobaví, ale i znechutí. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Důsledná, znalá parodie (stylu) bondovek přidává Austinu Powersovi důležité body navíc, jinak se v jedničce zas tolik nepředvede. Dětinský a sexistický humor úplně bránice netrhá, ne vždy se Myersovi podaří (vulgární) skeče ze záměrné trapnosti vytáhnout k roztomilé vtipnosti; a se sympatiemi k titulnímu frajerskému, v šedesátkách zastydlému superagentovi je to také docela na vážkách (na rozdíl tedy od Dr. Zloducha, úplného ďábelského zlatíčka :-)). [Kdysi hodnoceno za 2 *] ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Další americká komedie, která moc chytrého humoru nepobrala a řídí se heslem, čím více nechutností tím větší zábava. Mike Myers si tu zahrál asi X rolí a ve všech je proklatě odporný!!! Pár dobrých gagů, se ale přeci jenom najde, takže jestli máte dostatečně odolný žaludek možná že se budete i bavit. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Oblek, který nosí Dr. Evil má stejný design jako oblek Dr. No z filmu Dr. No (1962). (PußyMagnet)
  • Postavy "General Borchevsky" a "Commander Gilmore" jsou pojmenováni podle dvou hokejistů z týmu Toronto Maple Leafs a podle Myersových psů. (PußyMagnet)
  • Název úvodní písně k filmu je "Soul Bossa Nova" složená Quincy Jonesem. Později byl stejný námět použit pro Kanadskou show "Definition" (1974). (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama