Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

tron 

všechny recenze uživatele

Neveľmi príjemný paradox - ako relatívne vydarenú "jednotku", tak i dvojku režíroval rovnaký človek (Roger Kumble aj teraz podľa vlastného scenára) a hoci je v pokračovaní o čosi otvorenejšia erotika ako v krotkom "origináli", jedná sa o ešte nudnejší film. Dominuje mu nevýrazná "televízna" réžia, mdlé herecké výkony a čudný žánrový maglajz. V podstate strata času, jednotka (alebo jemne spriaznené DIVOKÉ HRY) sú vzrušujúcejšou investíciou pre vaše šteklivé súkromné chvíľky. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

To iste ako prvy diel len to nevyzeralo tak dobre a tak to clovek proste nezozerie. Herci horsi, dialogy horsie, hudba fakt otrasna. Jedine co prekonalo uz tak dost trapnu jednotku bol zaver. Nastastie sme sa nedockali srdcervuceho zaveru ale nahradil ho viac realny a tym padom pre tento druh filmu atypicky koniec. ()

Reklama

bolf!k 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnimu dilu je to brany vic jako komedie, nerikam buhvijak ftipna, ale standard mezi tema teen. Bohuzel se to menuje Cruel intentions 2 a vzhledem k tomu musim srovnavat s prvnim dilem ktery se mi libil a zaujal nejen jednoduchymi ftipy typu: holka se u dela na sedle,haha" ale i necim vic ;-) ()

numi 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že dle mého osobního názoru, byla jednička tím nejabsurdnějším a nejdebilnějším (omlouvám se) snímkem, který jsem za celý rok 2005 viděl, tak tohle pokračování je naprosto geniální parodií na hodně ujeté téma. Chápu, že je tady knižní předloha, která má jisté kvality, ale pokud na vše zapomenete, a hlavně pokud chcete zapomenout, tak zjistíte, že jednička je nesmyslný blábol, který se snáží tvářit vážně a dvojka jí po celou svou krátkou stopáž pohrdavě kouká do očí. A v závěru jí plivne dvakrát do ksichtu a odejde. Ale couvá! To aby si nikdo nemyslel, že utíká... (viz. film) A nezapomeňte - nikdy holkám (resp. ženám obecně) nekupujte mobil. Pak jednou zůstanete sedět na lavičce a budete litovat... ;o) PS: Zastřelte mě, ale fakt se mi to líbilo. A obě hlavní představitelky byly dokonalé. Teda, herecky ne, ale vždyť je to parodie... Copak Leslie Nielsen někdy hrál na Oskara? [leden 2006] ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

To měl bejt jako prequel nebo co? Je v tom hroznej maglajs. Navíc vyměnit naprosto dokonalýho, elegantního Sebastiana v podobě Ryana Phillipa takovým troubou jako je Robin Dunne. No, dost špatná volba. První díl měl určitou hlubší myšlenku, dá se možná říct i poselství, toto už je jen natahovaná kaše pro teenagery. Už jsem myslel, že to ve zdraví přežiju a film si odnese tři hvězdy, když došlo na naprosto debilní závěr. Hlavně aby srdce (a kdo ví co ještě) teenagerům zaplesalo. No nestačím se divit. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama