Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak

  • Česko Dravá Ginger (více)

Obsahy(1)

Krev, mrtvoly a okultní vědy. Ginger a její sestra Brigitte jsou ty největší kamarádky a mají opravdu dost neobvyklé záliby. Střední škola, biologie, rodiče, randění - to všechno je pro ně dokonalá nuda. Blíží se úplněk. Šestnáctiletá Ginger má svou první menstruaci a jednoho večera se domů vrátí pokousána po celém těle. Co se stalo vědí obě dvě. Temný noční přízrak nemohl být nikdo jiný než vlkodlak. Dívka se pomalu a jistě mění v krvelačnou bestii. Město plní strach a v ulicích přibývají roztrhané mrtvoly zvířat i lidí. Vlčí přirozenost nabývá vrchu s každou přibývající nocí, po které se Ginger probouzí s chutí krve v ústech, a je jasné, že za chvíli bude jakýkoliv vztah i k vlastní sestře dalekou minulostí. Zůstane jen hlad... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (116)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Umně natočený vlkodlačí horor a vzhledem k tomu, co jsem zatím do teď ve vlkodlačím hororu viděl (Howling, Dog Soldiers a polský film Wilczyca) hororem velmi dobrým. Přeměna titulní hrdinky je moc pěkně podaná a udělaná. Avšak moje favoritka je jasně její sestra Brigitte s věčně načuřeným výrazem. Nedávno jsem znovu viděl polskou Vlčici, která je o několik tříd lepší a je určitě na poli tohoto žánru nepřekonaná. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Sympatický a podarený kúsok, ktorý by si nemali nechať utiecť predovšetkým (len?) fanúšikovia werewolf movies. Napriek solídnym maskám a šikovnému scenáru sa na snímke podpísal nedostatočný rozpočet, kvôli ktorému vyzerá ako milá a riadne krvavá, ale iba televízna inscenácia so slabou technickou stránkou . Miestami to po vizuálnej stránke vyzerá až ako amatérsky počin. Snímke nepomáha ani pendlovanie medzi čiernym humorom, hororom a psychologicky serióznymi vzťahmi. Najviac sa mi zo série páčila trojka (historický prequel). ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Film se částečně pokouší o komediální psychologické drama/thriller, ale stejně jako hororová složka to vychází jen tak nějak napůl. Potěší solidní herecké výkony, nejspíš zklamou triky (byť je jich tu minimum), a celkově - film má velmi dobrý start, první scéna s rozsápaným psem má štávu, obě sestry jsou pozoruhodné.. :) ale s ubíhajícím časem kvalita upadá snad ve všech směrech. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dvoum uťáplým sestrám, které jsou okolí spíš pro smích, změní život vlkodlak, který jednu z nich pokouše. Z té se stává poněkud zrůdná vamp, zatímco druhá sestra se snaží seč může svého sourozence od proměny zachránit. Pokud by se současné vlkodlačárny a upíroviny nesly v podobném duchu, neměl bych s tím problém. Slušně zahrané od Katherine Isabelle i Emily Perkins, žádná zbytrečná romantika, jistá dávka černého humoru. Takhle má vypadat teenagerský horor. Je škoda, že nebylo víc peněz, protože vizuální stránka věci poněkud trpí a také bych se přimlouval za zkrácení stopáže, ale celkově se jedná v rámci žánru o solidní nadprůměr. 60% ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejzajímavější, nejpřínosnější a nejoriginálnější přírůstek na poli vlkodlačích filmů, jaký jsem měl možnost vidět od časů Amerického vlkodlaka v Londýně. A i když ten film není vyloženě dobrý, stojí za pozornost minimálně pro ta tři nej, jež jsem mu (doufám plným právem) přiřknul, a také kvůli vynikající Emily Perkins v roli mladší sestry. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (29)

  • Když Brigitte čte knihu a zapisuje si poznámky, v televizi běží film I Bastardi (1968). (Stocki)
  • Film se odehrává ve fiktivním městečku Bailey Downs, kde se o 15 let později odehrává i film Vánoční horor (2015). (ČSFD)
  • Austrálie byla jediná země, která dala tomuto filmu přístupnost od 15 let. Všude jinde včetně Německa, Kanady a Velké Británie film obdržel přístupnost až od 18 let. (ČSFD)

Související novinky

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

27.10.2020

Blíží se úplněk, a tak následující zpráva přišla právě v ten pravý čas. Pokud jste fanoušci vlkodlačích hororů a je vám líto, že kvůli pandemii koronaviru a s tím spojeným vládním opatřením se nebude… (více)

Reklama

Reklama