Reklama

Reklama

Oko 2

  • Hongkong Jian gui 2 (více)

Obsahy(1)

Joey se probere ze spánku po lécích, které ji byly dány po výplachu žaludku. Jen o vlas unikla smrti, během hlubokého spánku viděla kolem sebe duchy mrtvých lidí, kteří ji doprovázeli v jejich nejtemnějších minutách. Joey se rozhodne pro zcela nový život, kdy už nechce takovou zkušenost znovu zažít a zároveň se rozhodne ukončit svou epizodu se Samem. Avšak krátce po pro-puštění z nemocnice zjistí, že je těhotná. Nejen že je neustále ve stresu z myšlenky na potrat, ale také ji neustále trápí pocit, že ji sleduje tajemná postava. Jednou se však setkají tváří v tvář na vlakovém nástupišti... (Intersonic)

(více)

Recenze (65)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná duchařina, ve které se k mé radosti duchové zjevili hned v počátcích, takže nepříjemná atmosféra se držela od začátku do konce. Možná závěr byl až příliš krvavý vzhledem k intencím, ve kterých se film nesl, ale i tak jsem se výborně bavil. No bavil........spíš jsem se bál. Ještě že jsem na to nečuměl za tmy. :D 80% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

No...dle mě je Oko II. psycho od začátku až do konce, ale... Bratři Pangovi nám podávají obdobný příběh jako v jedničce, opět je zde celá ta "duchovní" dimenze příběhu, která mi ale tentokrát přišla poněkud mdlá a špatně podaná a v některých okamžicích je příběh nechutný. Ne strašidelný nebo hutný, prostě opravdu zbytečně nechutný. Proto "jen" 80%. ()

Reklama

Legas 

všechny recenze uživatele

Ideální horor pro těhotné ženy. Oko 2 dějově na první díl vůbec nenavazuje. Nelze tedy přímo srovnávat. I název "Oko" je zavádějící, protože film s ním nemá nic společného. Od japonských Ringu se film liší svou atmosférou. Zatímco Ringu se vyžívá v denní všednosti, Oko 2 je klipařskou exhibicí, kde hororovou atmosféru udržují téměř výhradně lekačky (kterých je tu požehnaně). Film má více než jednu nezapomenutelnou scénu (výtah, zastávka, skok/skoky). ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnimu dilu zde doslo k zmene zanru, coz samozrejme neni samo o sobe spatne, problem vsak je, ze byl film prezentovan jako horor, ovsem az na par ulekovych okamziku (mimochodem o dost slabsich nez v jednicce) s nim nema moc spolecneho. Tudiz na tomto poli Oko 2 selhava, jako samostatny a na jednicce nezavisly mysteriozni thriller by ale vubec nebyl spatny. Chtelo by to ale oprostit se od toho castecneho fusovani do hororu a snimek takto neoznacovat. Co se tyce formalnich prvku, opet vynika zvukova stranka. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horrory z ázijskej produkcie už nie sú pre mňa tak exotické ako pred pár rokmi. Zvykol som si na ich štruktúru a preto už ma nedokážu tak podmanivo zaujať. Podivne napätá atmosféra, plíživá kamera, niekoľko podarených ľakačiek, šokové nazvučenie a des naháňajúce prízraky duchov. Tak je tomu aj v tomto snímku bratov Dannyho a Oxide Pongovcov. Ale niekedy rád začriem aj do týchto vôd horrorového subžánru. "Oko 2" mi prišlo celkom vhod. V žiadnom prípade ho však neodporúčam tehotným ženám. *** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Singapuru, Thajsku (Bangkok) a Číně (Hong Kong). (GASTON73)

Reklama

Reklama