Reklama

Reklama

Ďábelská lest

  • USA Diabolique (více)
Trailer

Obsahy(1)

V prestižní chlapecké škole vládne nekompromisně a tvrdě ředitel Guy Baran. Jeho drsnému drilu se neochotně podrobuje i jeho manželka Mia a milenka Nicol. Oběma však jednoho dne dojde trpělivost a rozhodnou se despotického Guya zavraždit. I přes komplikace při vraždě a ukrývaní mrtvoly se zdá být vše v pořádku až do chvíle, kdy zjistí, že mrtvola záhadně zmizela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

CaptainNor 

všechny recenze uživatele

Sharon Stone je nadmíru krásná a přitažlivá žena i dnes, tak proč se proboha chová jako pistolník nebo námořník, když to není bezpodmínečně nutné? Isabele Adjani je křehká a dětsky půvabná s nádherně vlhkým pohledem, ale ani takové kočky nezachránily podprůměrný thriller. Námět je zajímavý, ale nedotažený a užuž jsem to chtěl vzdát, když se na scéně objevila Kathy Bates v roli bystrého a inteligentního detektiva a dosavadní plytkost jako by byla polita živou vodou. Přesto se film nedostal z podprůměrných hodnot, ale bude-li někdy jako příloha v novinách, 40 korun za něj dám. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ďábelská pitomost, která se marně pokouší docílit napětí dramatickou hudbou či tím, že Adjani valí bulvy (chvílemi i vulvy). Zůstanou jen vzpomínky na Chazze Palminteriho. Jak leží ve vaně s půlkami pingpongových míčků na očích a jak mu Sharon připraví mnemotechnickou pomůcku, aby nezapomněl shrabat listí.. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Onedlho sa pustim do originalnej francuzskej verzie tohto filmu DABELSKE ZENY (1955), takze som zvedavy, o kolko je original lepsi, pretoze ked som tento film videl v kine a teraz pred nedavnom opät, nemam ten pocit, ze by bol az taky slaby, aby som mu dal iba 2 hviezdicky. Dobre, mozno bol scenar pre mnohych blby, alebo aj herecke vykony, ale ja s tym proste nesuhlasim. Napätie bolo vo filme dost velke, takze zostavam pri styroch hviezdickach... 09.04.2010 _______ Sharon Stone - (Nicole Horner) +++ Isabelle Adjani - (Mia Baran) +++ Chazz Palminteri - (Guy Baran) +++ Kathy Bates - (Det. Shirley Vogel) +++ Shirley Knight - (Edie Danziger) +++ Hudba: Randy Edelman +++ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Originál z roku 1955 som nevidel a asi ani nepotrebujem vidieť, mne sa táto verzia páčila, páčila sa mi pointa a samozrejme herečky tu tiež stáli za to. Z mysteriózna sa vyvinula pútavá a zaujímavá detektívka s možno aj nečakaným koncom, ktorý bol poškvrnený len prílišným skomplikovaním. Hodnotenie tu je ale príliš podcenené, takže ja pridám. Mimochodom, Isabelle Adjani mala v dobe natáčania už 41 rokov a to je absolútny šok. Veď vyzerala tak do 30. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Sharon Stone a Isabelle Adjani jako milenka a manželka, které spojí síly , aby se zbavili svého despotického milence/ manžela Chazze Palminteriho, což je můj oblíbený představitel drsných italomafiózů. ( jeho film Příběh z Bronxu je jeden z mých nejoblíbenějších). Obsazení, námět a trailer slibovali bohužel daleko víc, než jsem jako divák dostal. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Producent James G. Robinson odešel od projektu v době, kdy Sharon Stone odmítla natočit scénu, kde měla být nahá. (Terva)
  • Natáčení filmu probíhalo v okolí Pittsburghu. (Terva)

Reklama

Reklama