Reklama

Reklama

Ďábelská lest

  • USA Diabolique (více)
Trailer

Obsahy(1)

V prestižní chlapecké škole vládne nekompromisně a tvrdě ředitel Guy Baran. Jeho drsnému drilu se neochotně podrobuje i jeho manželka Mia a milenka Nicol. Oběma však jednoho dne dojde trpělivost a rozhodnou se despotického Guya zavraždit. I přes komplikace při vraždě a ukrývaní mrtvoly se zdá být vše v pořádku až do chvíle, kdy zjistí, že mrtvola záhadně zmizela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Takhle zdupat vynikající film, snad jeden z nejlepších thrilleru, který kdy vznikl, je docela zločin. Sharon Stone vypadá jak barová kurva, bývala jeptiška neumí hrát a jejich povedenej chlap je slizkej až to bolí. Kathy Bates jako jediná ve formě, ale na původního detektiva z originálního snímku fakt nemá. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Námet to ma skvelý a vôbec sa nečudujem že to pôvodne chcel sfilmovat aj sám Hitch, ale práva mu nakoniec vyfúkli Francuzi. Chechik ma však od velkého Alfreda dost ďaleko a tak i napriek tomu že má k dispozícii silné herecké kombo Stone, Adjani a Palminteri (Kathy Bates mi prišla slabá v konkurencii ústrednej trojice). Diabolique dokáźe miestami budovat´ slušnú thrillerovu atmosféru hlavne vďaka Edelmanovej hudbe a noireovskej kamere, ale zmatočne to pôsobi hneď od začiatku... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ďábelská pitomost, která se marně pokouší docílit napětí dramatickou hudbou či tím, že Adjani valí bulvy (chvílemi i vulvy). Zůstanou jen vzpomínky na Chazze Palminteriho. Jak leží ve vaně s půlkami pingpongových míčků na očích a jak mu Sharon připraví mnemotechnickou pomůcku, aby nezapomněl shrabat listí.. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Sharon Stone a Isabelle Adjani jako milenka a manželka, které spojí síly , aby se zbavili svého despotického milence/ manžela Chazze Palminteriho, což je můj oblíbený představitel drsných italomafiózů. ( jeho film Příběh z Bronxu je jeden z mých nejoblíbenějších). Obsazení, námět a trailer slibovali bohužel daleko víc, než jsem jako divák dostal. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa dosť neprávom podceňovaný remake Francuzského Les Diaboliques z roku 1955.Ústrednej dvojici Sharon Stone a mojej obľúbenej Isabelle Adjani som to bez problémov uveril a film na mňa zapôsobil podstatne viac,ako pôvodný snímok a to sa mi naozaj často nestáva... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen podle knihy „Celle qui n'était plus“ (1952) Pierra Boileaua a Thomase Narcejaca. (Terva)
  • Producent James G. Robinson odešel od projektu v době, kdy Sharon Stone odmítla natočit scénu, kde měla být nahá. (Terva)

Reklama

Reklama