Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To si vybavuji, že jsem na tomhle byl v kině, jenže jsem tehdy o nějakém Texaském masakru motorovou pilou neměl ani páru. Ty dialogy jsou tak hloupé, studenti tak debilní, postavy tak naprosto mimo a český dabing tak k zblití, až je na to radost koukat a alespoň tu jednu hvězdu tomu prostě dát musím. Být ten film ještě o něco hloupější, debilnější a stupidnější, mohl by se stát trashovým kultem! Trefný komentář Caelos! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ještě než se na nás vyřítili videoklipové verze "Texaského masakru" vznikl tento velice špatný a nudný remake se začínajícími hvězdami Renée Zellweger a Matthewem McConaugheyem. Snímek postrádá jakékoliv napětí a po celou stopáž si nepřipraví nic zajímavého nebo snad dokonce napínavého. I slabé novodobé remaky jsou o něco zajímavější. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli si jsou někdy tvůrci vědomi, že prostě a jednoduše točí naprostou sra*ku. Že se prostě všichni sejdou takhle večer v hospodě a řeknou si:" Hele pánové, tohle je vyloženej odpad." Stále si říkám proč to někoho baví. Po tomhle fakt nechápu jak to mohla Zellweger a McConaughey dotáhnout v Hollywoodu takhle daleko. Jeden z nejhorších a nejnudnějších filmů co jsem viděl. ()

Uškudasket odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěli jste někdy vidět nepovedený filmařský vtípek, který si jakoby říká o pořádnou kritiku?Jste na správném místě.U filmu jsem utrpěl pár srdečních záchvatů a přišel k veliké psychické újmě.Jak?Dělat z jednoho padoucha zcvoklého magora trpícím sadistickým komplexem mi přišlo královsky vtipné.Hřebíček do rakve však zarazila pasáž, kdy se na scéně objeví úchylný boss, jehož tělo je zkrášleno třemi bradavkami.no fuj.Jednoduše řečeno, tohle je škvár, který shlédnete pouze na vlastí nebezpečí. ()

helloween93 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut vypadalo slibně, bohužel pak nastoupil McConaughey se svou robotickou nohou na dálkové ovládání, transvestit Leatherface, "organizace, která vše ovládá". Korunu tomu nasadil chlap v černé limuzíně, kterému cosi podobné bradavkám vyrostlo z břicha. Divím se, že to Nova zařadila do vysílání. Dno. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno