Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

david141474 

všechny recenze uživatele

Ani ten druhý díl není vůbec špatnej. Já jsem měl vždycky radši druhý díl než ten první a třetí je taky ještě o něco lepší než druhý. Zdejší "záporák" Mauser je solidní a solidně zahraný . Je zde také nově představen Proctor, Zed, a bratr Erica Lassarda. Humor je na ještě lepší úrovni než v prvním díle. No a Mauser je hrozně podobný kapitánu Harrisovi z prvního. Oni jsou vlastně úplně stejní. No a Steve Guttenberg ala Mahoney je skvělý a zazářil ze všech herců nejvíc. No a pak je tu ten zbytek a ten taky stojí sakra za to. Děj, okolo toho že kadeti z předchozích dílů dostali své instruktory, je solidní. Postavy jsou skvělý. Herci jsou skvělí. Hlavní záporák je solidní. Soundtrack je božskej a opravdu zapamatovatelnej. No a scénka, kdy byl Mahoney převlečen za Rumcajse, byla skvělá. 9/10 Pokud bych si měl vybrat mezi prvním a druhým dílem, vyberu druhý. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jednička je takový malý kult mezi komediemi, byla neotřelá a pro leckoho jde jistě o nostalgickou záležitost, kterou zná nazpaměť a nedá na ni dopustit. A když to šlo tak hladce jednou, je samozřejmě nutno těžit z úspěchu a ze stejného hrnce rychle vařit znovu, než popularita opadne. Někdo však měl tvůrcům vysvětlit, že nestačí kastrol s oschlými zbytky zalít vodou, posolit, převařit a čekat, jak si po smíchu lačnící divák zase pošmákne. Je lepší hrnec umýt a uklohnit nový pokrm - třeba i se stejnými ingrediencemi a trochu jiným kořením. 48% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhá Policejní akademie obměnila jak herecké obsazení, tak i prostředí, což mělo svoje plusy i mínusy. Mauser neměl bohužel takové zlodušské charisma jako Harris, avšak na druhou stranu mě zase potěšila a pobavila přítomnost Zeda a pana Sweetchucka, kteří byli hlavním zdrojem zábavy. Pokračování, u něhož se sice nepodařilo dosáhnout kvality jedničky, ale i tak jde o solidní a zábavnou komedii o prvním nasazení "ostřílených" nováčků, kteří umí vyvolat řádný chaos. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak na opakované shlédnutí mi dvojka vychází jako nejlepší díl z celé série, ale jen těsně. Od začátku o poznání akčnější a bláznivější jízda než první díl který měl pár hluchých míst. No v druhé půlce už to začalo trochu drhnout, ale především za zábavného magora Zeda tu čtvrtou hvězdu nakonec dám. Navíc tu brutálně boduje zvukař Winslow moje nejoblíbenější postava, takže proč ne. Slabší čtyři hvězdice.70% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Náš tým poprvé v akci! Stále velmi zábavně a koukatelně. Jedničce se to vyrovná a zábava je na stejné úrovni. Přesto logicky o něco slabší, protože narozdíl od jedničky je tu dost hluchých míst. I v tomto díle mě nejvíc baví Hoochsová a Tuckleberry. A Zed je také výborná postava. Celkově je tento díl i o něco akčnější. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama