Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Spock 

všechny recenze uživatele

Třetí setkání s oblíbenými hrdiny už nedopadlo tak dobře jako ty předešlé, film už pomalu ale jistě začíná vykrádat předešlé díly, ale přesto to ještě jde. Zed naplno projevil svůj potenciál a stává se z něj plnohodnotný policista. :-) Děj se odehrává kolem souboje dvou policejních akademií o to, která s nich bude existovat i na dále, jednu vede oblíbený Lassard a druhou naopak velmi neoblíbený Mauser. Jak to na konec dopadne? Samozřejmě dobře. V kategorii nejvtipnější scény filmu tentokrát vítězí, Zed a jeho dýchánek se slzným plynem. :-) ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování už ztratilo punc originality a spousta věcí se v ní už začíná opakovat, tak je už slabší oproti předchozím dvěma dílům. Přibyly pouze některé postavy. Některé jsou k užitku (například rajcovní čubka Shawn Weatherly, známá z BAYWATCH a dřívější Miss Universe), ale některé jsou ke škodě a vůbec se do policejního sboru nehodí (Sweetchuck a Zed). Dosti prostoru dostává Bubba Smith, opět perlí Steve Guttenberg a Leslie Easterbrook ukazuje kozy ještě více než v jedničce. [19418. hodnocení, 227. komentář, 63%] ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvelé pokračovanie, v ktorom sa absolventi vracajú späť do Policajnej akadémie, aby tu pomohli s výcvikom nových kadetov svojmu komandantovi Lassardovi. Zábavné pokračovanie a asi najlepšie z policajnej akadémie. Naberanie nových "rekrútov" a súboj dvoch akadémiou o prežitie je jednoducho zábava. Stále výborná šialená komédia o vynaliezavej cool partii fízlov bojujúcich so zločinom. Tento diel má navyše pomerne originálnu zápletku. ()

tragos 

všechny recenze uživatele

1. -- 3. díl v pohodě, pak to šlo těžce do kytek. První díl je o něco lepší než druhý a třetí, ale ten rozdíl není velký. Dřív jsem Policejní akademii žral pokaždé, když šla v TV, dnes už bych ji snesl snad jen v zájezdním autobusu. ||| Jak píše Tosim, v třetím dílu už se začíná opakovat. Nasazení Zeda jako klaďáka beru naopak jako plus. 5/10 ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 5,4/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 40%, Audience Score - 39% | FDb.cz - 73.9% | No, tak přeci jen o něco lepší než ubejkaná a o Zeda zaj*baná dvojka, ale ti pitomci tam toho Zeda znovu vrazili! Proč? Však to je úplný trapák, který zařve jako vůl, udělá pár ksychtíků a už je z debilního padoucha debilní polda. Prostě tohle tomuto filmu fakt uškodilo a my jen vzpomínáme na úžasnou jedničku na to, když měli Mahoney, a Hightower ještě hlavní role, když řádil poručík Harris s Callahanovou a my jsme se neustále popadali za břicha..., tohle jsou už bohužel jen vzpomínky....navždy.... 60% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 12 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Bubba Smith (Hightower) má strach ze žraloků a byl vyděšen k smrti, když se točila scéna, kde stojí ve vodě a drží člun. (HellFire)

Reklama

Reklama