Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jednička je takový malý kult mezi komediemi, byla neotřelá a pro leckoho jde jistě o nostalgickou záležitost, kterou zná nazpaměť a nedá na ni dopustit. A když to šlo tak hladce jednou, je samozřejmě nutno těžit z úspěchu a ze stejného hrnce rychle vařit znovu, než popularita opadne. Někdo však měl tvůrcům vysvětlit, že nestačí kastrol s oschlými zbytky zalít vodou, posolit, převařit a čekat, jak si po smíchu lačnící divák zase pošmákne. Je lepší hrnec umýt a uklohnit nový pokrm - třeba i se stejnými ingrediencemi a trochu jiným kořením. 48% ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Čerství absolventi z policejní akademie potřebují nabrat zkušenosti, a tak je velitel Lassard vysílá na pomoc svému bratrovi, který má svém rajonu škodnou v podobě bandy zlotřilého Zeda. Pokračování populární komedie je lepší než předchozí film. Perfektní Bob Goldthwait v roli Zeda a kupa vtipných hlášek. ("Eriku, já nutně potřebuji nějaké chlapce." - "Jsou určitá místa, kam můžeš zajít. Různé bary a tak...") ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Druhá Policejní akademie ještě dokázala navázat na jedničku a nebyla ani o moc slabší. Sice už to není ten originální nápad, ale jen jeho recyklace. Ta naštěstí funguje. Opět je zde mnoho vtipných scén, všechny oblíbené postavy z jedničky a také přibylo několik nových figurek, které do celé party dobře zapadnou. V mládí jsem si ji užíval stejně jak první díl, a proto dávám jen lehce nižší hodnocení. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Náš tým poprvé v akci! Stále velmi zábavně a koukatelně. Jedničce se to vyrovná a zábava je na stejné úrovni. Přesto logicky o něco slabší, protože narozdíl od jedničky je tu dost hluchých míst. I v tomto díle mě nejvíc baví Hoochsová a Tuckleberry. A Zed je také výborná postava. Celkově je tento díl i o něco akčnější. ()

videofil 

všechny recenze uživatele

Tento díl je o něco slabší než jednička, ale stále si uchovává punc úspěšnosti. Přibylo zde několik nových postav, jako jsou Zed, Sweetchuck, Mauser ,Proctor, Lassardův brácha ( který se objevil myslím jen v tomto díle ) nebo Kirklandovic famílie. Upřímně nevím, jestli byl lepší Harris nebo Mauser. Český dabing si zachovává stejnou kvalitu. Navíc se k českému dabérskému týmu přidal Jiří Zahajský, který svůj hlas propůjčil Lassardovu bratru. A velmi dobře. Jiřího Zahajského jsem ve filmech slyšel dabovat jen občas, ale vždycky to stálo za to. A moje nejoblíbenější hláška: " TA RYBA SE VAŘÍ." A japonský kuchař na to: " MÁM JI SMAŽIT?" ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Jediný diel z pôvodnej sedemdielnej série, v ktorej sa neobjavila Callahanová (Leslie Easterbrook). Potom, čo bol dokončený prvý diel, herečka otehotnela a čakala dcérku. To jej zabránilo účinkovať v tomto filme. (beso74)

Reklama

Reklama