Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tohle už není ani druhák, to je třeťák (míněn čaj, znalci vědí). Ještě stále se tady objevují vtipné momenty a glosy, ovšem celkově je to jen takový slepenec toho, co se do prvních dvou dílů zřejmě nevešlo. Co na tom, že všechny ostatní díly byly ještě horší? Řekl bych, že tento kus jasně nasměroval Steva Guttenberga k nepřijetí role v pokračováních ani za hromadu zlata. 55%. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Stará tlupa předává zkušenosti nové generaci, čili repete z jedničky a díky Sweetchuckovi a Zedovi i z dvojky. Kteří to tu táhnou, i když vlastně jejich přítomnost dává velmi malý smysl. Porce osmdesátkové humorem “anarchické” zábavy, která se pomalu chystá k přeskočení žraloka, ale pořád se drží vysoko jako předchůdci. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Třetí Policejní akademie je pro mě osobně po jedničce nejlepším dílem, který je o krapet lepší než dvojka. Divák se vrací na starou známou akademii - už jen samotný příjezd nových kadetů evokoval první film. O největší porci zábavy se opět postarali Zed a Sweetchuck. Závěrečná honička působila místy spíš komicky než humorně, ale to k podobným filmům prostě patří. Trojka se nostalgicky vrací k jedničce, na níž sice kvalitativně nedosáhla, ale i přesto pěkně pobavila. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O něco menší zábava, než předchozí dva díly. Nejvíc zamrzí slabý využití japonskýho rekruta Nogata, kterej moh díky svojí neznalostí angličtiny pořádně hlásit. Ale ono je už postav obecně příliš, takže neni prostor využít pořádně téměř žádnou z nich (snad s výjimkou imitátora Larvella Jonese), dvě silnější hvězdy. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Srovnatelné s jedničkou. Po slabší dvojce, se laťka opět posunula nahoru. Zvláště, co do akčnosti je snad i lepší. Neuvěřitelná sranda i po letech. Dnes už filmová legenda. Steve Guttenberg jako Mahoney je neskutečně dobrý a ostatní také. Velmi dobrá komedie, co se hned tak neokouká. Kopec srandy, skvělé žertíky a vtipné dialogy, dobrá muzika. Za mne 85%. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (24)

  • Keď ide Hedges (David Huband) do akadémie, spočiatku riadi limuzínu Cadillac, keď však prichádza do akadémie, odrazu je to Lincoln. (beso74)
  • Scéna, kdy se při pronásledování na řece převrhne plechový člun s Mausrem (Art Metrano) a poručíkem Proctrem (Lance Kinsey) a následně se oba snaží dostat se zpátky do člunu, je v jednom záběru vidět hlava člověka, který je schovaný za člunem (pravděpodobně přidržuje člun, aby se nehoupal, při vylézání z vody). (Mashe)

Reklama

Reklama