Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. That's What I'm Looking For - Da Brat/Jermaine Dupri/Missy Elliot [4:03] ,2. I've Got To Have It - Jermaine Dupri/Naz/Monica [3:24] ,3. What I'm Gonna Do To You - Kandi [3:50] ,4. Bounce With Me - Lil' Bow Wow/Xscape [3:23] ,5. You Can Always Go - Jagged Edge/Blaque/R.O.C. [3:38] ,6. Radio - Kurupt/R.O.C./Phats Bossi [4:26] ,7. Big Momma's Theme - Da Brat/Vita/Destiny's Child [3:14] ,8. Treated Like Her - LaTocha Scott/Chante Moore [4:34] ,9. I Like Dem - Lil' Jon/The East Side Boyz [4:35] ,10. I Want To Kiss You - Devin [3:31] ,11. Love's Not Love - Marc Nelson [3:39] ,12. Ooh Big Momma - Lil Jon/The Eastside Boyz [3:48] ,13. Get Up - Jessica [4:07] ,14. I Still Got To Have It - Jermaine Dupri/Naz/Monica [3:27] ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mne sa to teda vôbec nepáčilo. Nuda, trapas.. Už som skúšal sa na to pozrieť viackrát, no, vždy som po pár minútach nevydržal. A to je zlé znamenie. Herecké výkony sa mi veĺmi nepáčili, bolo to tak, kedy sa všetci toľko snažia byť vtipní, až je z toho znáška trápnosti s občas podareným mini gagom. Osobne si myslím, že to mohlo byť modernejšie a lepšie premyslené. Taký Otec v sukni je lepšia voľba. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Ale já toho Lawrence náhodou docela můžu a tímhle hlubokomyslným a inteligentním snímkem nikdy vyloženě neopovrhnu. Je to možná jenom infantilní zábava pro jedince, kteří si potřebují někdy odpočinout od počítače a usednou k televizi, ale bez předsudků a jedovaté kritiky pramenící už ze samotného castingu se u toho dá docela dobře odreagovat.... A né že ne:-) 55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo to rád horké, Tootsie, Zamilovaný Shakespeare, Mrs. Doubtfire – táta v sukni a Agent v sukni – hodně nevyrovnaná osa. Respektive její poslední článek a neustále se pitvořící Martin Lawrence, který se přestrojil za starou tlustou černošku. Místy předvádí humor nejhrubšího zrna, pak dojemné chvíle, kdy se hlavní hrdina sbližuje se synem své vyvolené a diváka z toho zákonitě bolí hlava. Převleková komedie komediálního břídila (a střihače prvních dvou dílů Sám doma) Gosnella!! Kina se i tak tržbami velmi slušně otřásla v základech. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Když jsem tuto komedii viděl poprvé, tak jsem z ní byl unešen. Po téměř 6 letech jsem se k ní vrátil a stále se mi líbí a hlavně se mi potvrzuje, že tam kde je Martin Lawrence, tak to je většinou záruka příjemné zábavy. Přiznávám, že Agent v sukni je poněkud blbost a hlavně nepřináší nic nového, protože komedie o tom, jak se někdo za někoho převlíká jsme měli možnost vidět již několikrát. Ovšem u této komedie jsem se vážně bavil a tu hodinu a půl jsem ztrávil skvěle. Samozřejmně je pravda, že ke konci je to hodně slabý a hlavně závěr je velmi trapný. Martin Lawrence je prostě komik, ten dokáže pobavit. Terrence Howard ve své roli parchanta je perfektní a je hlavně cool ( např. scéna kdy si kupuje zbraň ). Dále mně potěšili dobrý hip hopový songy. Myslím, že 3 * jsou právem zasloužené a že by si tato komedie takových 50-60% zasloužila, protože je dost podceňovaná. Teď už jen doufám, že druhý díl nebude pokažený, jak to většinou u pokračování býva. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Burbank, Orange, Glendale, Beverly Hills nebo Piru. (Terva)
  • Film byl vydán na Enhanced Versatile Disc (EVD), což je digitální audio. (Terva)
  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)

Reklama

Reklama