Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Dost slabý film, který měl očividně mnohem větší ambice. Rozkolísané vyprávění dostalo ke konci alespoň nějaký náboj, takže celkový dojem není nakonec zas až tak špatný. Celé to působí dost rozpačitě, přesto sem tam probleskne i nějaký ten dobrý nápad, který spolu s rozumnou délkou délkou vytahuje Aeon z hlubokých vod odpadu. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživný, fádní a po logické strance příliš děravý film. Bojové scény působí velmi chaoticky a nepřehledně. Charlize Theron se mi do té role vůbec nehodila ale abych nepsal jen zápory tak jediný plus toho filmu bylo lehké pyžamo Charlie a za to davam bod navic. Jinak naprosto zbytečně ztracených 90 minut ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vakcína měla bohužel nežádoucí efekt - sterilitu." Aeon Flux je aktuálnější než se kdysi zdálo. Nechci tady spekulovat o bezpečnosti narychlo ukuchtěnejch vakcín, ale tentokrát mě to nekompromisně prásklo do očí. Ale zpět k filmu. Ten hýří barvami, o akci není nouze a děl je trochu pitomej. Přesto ukazuje známou skutečnost, že politici jsou zmetci, kteří chtějí jen moc a je celkem jedno, jestli to jsou vládní nadutci nebo opoziční rebelové. Za mě je tohle pohodová oddychovka. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Na Charlize Theron sa pozerá ozaj dobre a preto som sa rozhodol venovať pozornosť tomuto snímku. Ako sa hovorí, keď pán boh dá, aj motyka vystrelí a tu teda vystrelila. O filme sa dá hovoriť ako malom zázraku, ktorý stvoril ženskú hrdinku s lepšími vlastnosťami ako Tom Cruise vo filme Mission Impossible. Do vtedy som si myslel, že on je v tom najlepší, ale Karyn Kusama rozhýbala Charlize ako víťazku súťaže medzinárodnej gymnastiky, ktorá si na chvíľu odskočila natočiť zopár akčných momentov a tak Toma zahanbila. Dosť bolo žartov, pravda je taká, že film je podpriemerný. Príliš komplikované a nezáživné sci-fi nápady ubíjajú celkový priebeh filmu. Samotný príbeh o klonovaní ľudí ešte ujde, ale umelá inteligencia, alebo ako nazvať postavy, ktoré stvárnili vládnuce osoby pôsobili na dnešnú dobu neohrabane. Nemám nič proti ženským režisérkam, ale Karyn K. by sa mala radšej venovať činnostiam ako hodiť veci do práčky, či navariť dobrú večeru ako točiť filmy. Film hodnotím na 20%, ale za Charlize prihodím a dávam 30%. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Základní myšlenka přežití civilizace by snad ani nebyla tak neoriginální, nicméně je s vydatnou pomocí špatného scénáře degradovaná na trivialitku. Ve výsledku je do scénáře náslině narván balast klišovitého elaborátu všemožných jiných filmů a řada situací tak ztrácí logiku, některé jsou divně nedořečené.. Výprava a dekorace jsou celkem nápadité, stejně jako výtvarná stylizace do naturálna. Film se snaží být cool ze všech stran, ale trapně selhává v zásadním a to je přílišná vážnost. Proč je Aeon Flux tak opomíjene až nepovedene dílko? Má jednoduše smůlu, že vznikl v pomatrixovské době, protože si troufám tvrdit, že před sedmi lety by to byla pecka. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Na základe filmu bola vytvorená aj hra na PlayStation 2 a Xbox. (Greenpeacak)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama