Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (374)

klerik 

všechny recenze uživatele

ELEKTRA+BARB WIRE Tak zabudnutia hodný film sa len tak nevidí. Charlize to síce bohovsky sekne a zo začiatku to zaváňa Dickovským SF, ale vykľuje sa z toho Barb Wire 2. Akčné scény sú zle natočené (a sú primálo akčné), scenár je neuveriteľne pozliepaný a patetické finále je len ohavné zavŕšenie... Namakané prostredie je cool a miestami dosahuje ľadovosť EQUILIBRIA, ale príbehu, ktorý sa v ňom odohráva, skrátka nemôžete uveriť. Ostáva dúfať, že Ultraviolet napraví povesť "ženským" akčniakom... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Film ktorý sa podobá na Elektru a bohužiaľ ani nedosahuje jej kvalít asi dieru do sveta neurobý. Scifi s IQ pre 13 ročných a slabými efaktami bez akejkoľvek výnimočnej scény tak zaujme jedine obsadením Charlize Theron do hlavnej úlohy a jej futuristickým šatníkom. Niekto však o nej povedal, že by vyzerala dobre aj keby mala vedro na hlave, takže asi tak. Nielenže tu nemá čo hrať, ale takýto film by pristal skôr Mille Jovovich (alebo ona tomu filmu). ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Síce sci-fi žánru nejak extra neholdujem, ale Aeon Flux by som zaradil rozhodne k tým lepším kúskom, ktoré som mal možnosť zhliadnuť. Má to myšlienku, vizuálne spracovanie je na vysokej úrovni a Charlize je tak sexy... Film síce nedosahuje kvalít Matrixu, Minority Report či I Robot, no až tak výrazne za nimi nezaostáva a ja tú príjemne strávenu hodinku a pol pri jeho pozeraní určite neľutujem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bože, já věděl, že to nemám dělat.. ale stejně jsem si to pustil!! Æon Flux je podívaná, která vás žádá o jediné - naprosto rezignovat na logiku!! Navštívíte tak futuristický svět, ve kterém má zase prsty smrtící virus a.. na tom vlastně příliš nesejde!! Charlize to naštěstí ve skvěle padnoucí kombinéze neuvěřitelně sluší, i když stejně jako u jejích předchůdkyň absolutně nechápu, proč se do takové sračky nechala obsadit!! Bankovní účet je tu a tam zřejmě třeba oprášit.. Ostatní postavy jsou trestuhodně ploché, místy až směšné!! Akce je nepřehledná, děj je sypký až běda, originalita si společně s logikou vyšly ruku v ruce na výlet (i když příjemné interiéry se upřít nedají), ale společnou cestu s režisérkou Karyn Kusama zaručeně neměly!! ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Pohoda. Mal som chuť na sračku a moje očakávania sa do bodky naplnili. Ale aby som nekrivdil tak Aeon má u mňa aj nejaké tie prvé ceny: 1. Nasterilnejšie prostredie v dejinách sci-fi filmu - niečo tak umelé, chaotické, kulisové a bez feelingu sa vidí málokedy. Občas biele steny fungujú (THX), ale tu nula bodov. 2. Najoriginálnejší protivník v dejinách sci-fi filmu - Strielajúce stromy (WTF!). 3. Najoriginálnejší pomocník v dejinách sci-fi filmu - aportujúce kovové guličky (!!!). Vôbec Karyn Kusama ma úchylku všade strkať flóru viac než je zdravé (keep of the grass!). Zlé na všetkých frontoch. Kto sa tešil na sexi latex dostáva kopanec do vajec. Chalize v kondómovo čokoládovom overale vyzerá, ako vosková figurína s výkladu Prady. Súboje vykrádajú Power Rangers a dialógy telenovely. Momenty keď Charlize podlaďuje hlasivky, aby znela drsne by som tesal do kameňa. Ten bod je za celkom dobrý soundtrack. 20% ()

Galerie (144)

Zajímavosti (11)

  • Na základe filmu bola vytvorená aj hra na PlayStation 2 a Xbox. (Greenpeacak)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama