Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Splinter je překvapivě koukatelný a dokonce značně napínavý horůrek, který těží především z nepředvídatelnosti scénáře a originální parazitní příšerky. I když počátečních a konečných 20 minut je vesměs utrpení, kde mozková aktivita klesá k nule, kameram opakovaně hatí možnost cokoli zahlédnout epileptickými záchvaty a nafta hoří popřípadě vybuchuje pouze tehdy, hodíli se to hlavním postavám. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Velmi nespravedlivě nízké hodnocení na ČSFD! Je sice vidět, že jde o nízkorozpočtový film, jen těžko ale hledám nějaké chyby - dobrý scénář, režie, kamera, hudba, jen střih je někdy až moc stroboskopický. Uvřitelné chování postav, svižné dialogy, nad očekávání dobří herci, po delší době originální příšerka. Ruku na srdce - kolik takových horrorů jsme mohli v poslední době vidět? ()

Reklama

LihO 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý horor. Efekty nie sú nič extra, vidieť, že ide o nízko-rozpočtový film. To však vôbec nevadí, lebo atmosféra filmu je brutálna... vžil som sa do deja a vychutnával som si každú scénu. Niektoré scény sú dosť úbohé a pripadali mi fakt vtipné.. napr. pobehujúca ruka ako v rodine Addamsovcov. No aj tak je to dobrý film, škoda, že neocenený. Hodnotenie pod 3* si nezaslúži. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Když vezmu v potaz klady i zápory tohoto hororu, nemůže mi zbýt nic jiného než čistý průměr. Kladem je originální námět, fajnové prostředí benzínky, brutální lámání kostí, přijatelné herecké vystupování i docela rozumná logika v chování postav. Záporem zůstává chaotická kamera a střih, slabší scénář i třeba ty chodící ruce. To je na můj vkus až moc velká béčkovina. Takže pocity jsou spíše smíšené, proto čistý průměr = 50%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Sakra. Má to dost kladů - zajímavý nápad, originální monstrum, zajímavé postavy. Má to ale i dost špatného - je to film s asi nejrychlejším střihem vůbec (takže monstrum si nestihnete ani pořádně prohlédnout), kamera se dost třepe a ke konci až příliš, konec je klasické klišé (možné pokračování). Pozitivem ale je, že jsem se u sledování tohodle filmu nenudil, zase na druhou stranu jsem čekal něco víc. Takové lepší 2* si to zaslouží. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)

Reklama

Reklama