Reklama

Reklama

Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!

  • Velká Británie Blackadder Back and Forth

Obsahy(1)

Lord Edmund Bestián (Rowan Atkinson) a Baldrick (Tony Robinson) testují svůj stroj času. Vydávají se do minulosti pro pár suvenýrů a nakonec se jim podaří změnit minulost. Ocitnou se tak např. v Sherwoodském lese, kde se setkají s Robinem Hoodem nebo u Bitvy u Waterloo. (Nancy)

Recenze (123)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky seriálu krásná sentimentální jednohubka se všemi starými známými. Jinak je to spíše zkratkovité zavzpomínání si na doby minulé, kdy se jako berlička použije stroj času. Proč ne. Pár vtipných scén se našlo a pobavilo. Přesto více jak tři hvězdy nedám, fanoušci seriálu si ovšem mohou minimálně jednu přidat. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Neopakovatelná satira Black Adderovských eskapád se přenáší do současnosti (ale ne na dlouho:)), aby nás během cestování časem po patřičně zparodovaných významných okamžicích britské historie seznámila s bezpochyby nejokouzlujícnější Lady Marion - Kate Mossovou. Závěrečná pointa by byla geniální tečkou za příhodami Černé Zmije, ale to bych si nesměl z celého srdce přát, a jistě nejsem sám, aby podobně povedených příhod výkvětu anglické aristokracie bylo ještě mnohem víc. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nádherné shrnutí toho co jsme mohli vidět v předchozích dílech. Postupně procestujeme historií a nakonec zjistíme, že budoucnost se změnit dá takovým zábavným způsobem, že by to nenapsal ani Shakespeare - vynálezce kuličkového pera. 33 minut našlapaných tím nejlepším co v Černé zmiji bylo. Tomu říkám zakončení :) ...btw. kdy už konečně někdo vyčistí ten Novácký dabing? ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Bestián mě pobavil.. Hodně mě pobavil a to je hlavní! Rowan Atkinson je na takové role jako dělaný a Tony Robinson mu byl vynikající pravou rukou. Parodie několika anglických historických událostí byla fantastický nápad a líbilo se mi, jak na sebe minulost s budoucností navazovala.. A závěr - ten neměl chybu! :)) ()

sud 

všechny recenze uživatele

Je skutečně obdivuhodné, že tvůrcům po šestnácti letech od vzniku první řady, čtyřech sériích a několika speciálech, ani v nejmenším nechyběla invence. Naopak, mohli by ji rozdávat měrou vrchovatou! P.S.: Český dabing je vynikající (i když nerespektuje odkaz k seriálu, je skvěle přeložený, obsazený i zahraný). 95%. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně s Robinem Hoodem a královnou Alžbětou se objevuje černošský kompars, což je jako historický nesmysl vtípek tvůrců. (Kulmon)
  • Na konci závěrečných titulků tvůrci slibují, že pokračování bude v létě roku 3000. (Reyak)
  • Když Černá zmije vstupuje ve svém sídle do stroje času, zavírá za sebou padací dveře a Boldrick do stroje leze zespoda, je možno vidět člena štábu v červené bundě, který z venku vytahuje dveře. (Reyak)

Reklama

Reklama