Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Chcete říct tajemství? McQuade je vlastně hard-core Walker - Texas Ranger. Tedy nic pro děti a dokonce tam dostane i na budku (takže to není tak úplně klasický "Chuck Norris"). Díky přítomnosti Davida Carradina a Barbary Carrery to není jen "one man show" a u mě patří mezi klasiku a to lepší co jsem s Chuckem viděl. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Krásná westernová hudba při které musí mít každý fanoušek husí kůži. Je to podle mě jeden z nejlepších Norrisových filmů. Škoda, že Carradine nedostal víc prostoru, jinak jako bitkař se ukázal jako velmi rychlí. Nevím co víc k tomu napsat, všechno už je tu vypsané :) Snad jenom to, že je to jeden z mála filmů které by zasloužili slušný remake, protože nové generaci by se to mohl dost líbit. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Film, kde hraje Chuck co napočítal do nekonečna (dvakrát), nemůže být špatný. Zejména, když se v něm tentýž Chuck dokáže za volantem džípu vyhoupnout ze dna zasypané třímetrové jámy. Jistě je to snůška těch nejošoupanějších klišé, které od přechodu hranic do grotesky (milostná scéna v blátě, mrtvý pes) drží pouze Chuckův ostrý pohled, přesto je to podívaná, které nelze upřít kouzlo řízné osmdesátkové akce navlečené do klasické westernové výbavy, především ze šatníku ranného Eastwooda. Zkrátka film, u kterého se člověk baví i po letech. A možná ještě víc. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Westernovější akčňák aby člověk pohledal, ale hlavně - pokud byste chtěli znát klíčový inspirační zdroj pro Chuckovu nejznámější (byť zdaleka ne nejlepší) roli, tady jste na správné adrese. Nepřemožitelný vousáč tu představuje samotářského texaského rangera (!), jenž zákon prosazuje tvrdě a velmi svérázně. Nutno však dodat, že na rozdíl od otravně správňáckého mudrlanta Walkera je McQuade docela sympaťák, jenž má moc rád pivo (a pro osvěžení se jím dokonce i polívá!) a jemuž to s obří bouchačkou v ruce dost sekne. Navíc má parádně vytuněný jeep, s nímž se dokáže vyhrabat (doslova) z jakékoliv šlamastyky. A oproti většině svých sólovek tady náš oblíbenec dostal plnohodnotného soupeře v podobě Davida Carradina (Kill Bill 2) - na konci mezi nimi pochopitelně dojde k "osudovému" pěstnímu souboji, který (kupodivu) ani dnes nevypadá vůbec špatně. 65 % ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Jelikoz jsem nikdy nemel video, obesla me manie VHS kazet s dubingem jedne osoby a la "Rambo vzdé sa. Nemáš žádnó šancu!" Na tento skvost jsem okrajove narazil diky slovenske televizi a prestoze jsem stacil poprepinat jeste na jine programy, prekvapive jsem videl zrejme i ty dve zlomove sceny - vyjezd auta z pisku, souboj v karovanem svetriku. Ty wole japonec! Spaste dusi nebo vam Tarantino natrhne prdel... ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Chuck Norris a David Carradine trvali na tom, že záverečnú bojovú scénu zvládnu aj bez záskoku dablérov. (m.a.t.o.)
  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama