Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Playboy Cooper a nesmělý Ed jsou bratři, navzdory naprosté vzájemné odlišnosti. Ed má jediný víkend na záchranu své kariéry, ale Cooper má o ideálním prožití konce týdne jiné představy. Chtěl by trhnout rekord v uloveném počtu dívek a Eda chce vzít na tuhle ďábelskou jízdu s sebou. Bez ohledu na to, jak se upjatý a neurotický bratříček bude bránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Shit 

všechny recenze uživatele

Další z řady těch teenagerských komedií, kde se jeden ňouma snaží získat holku. Opět jako obvykle průmerně vtipný a příběh typickej. Nicméně Chris Klein to umí pořádně oživit a je to dobrej týpek a Brendan Fehr byl takovej sympaťák, ale to co mě nejvíc dostávalo, byly ty ukrutný prostřihy na nějaký domácí video, který vždycky sedly naprosto přesně na tu scénu a jen to doplnilo co si o nečem nebo o někom Fehr myslí, to bylo fakt geniální a hlavně sranda ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Další z mnoha nezajímavých teenagerských komedií, kde často ke smíchu mají nutit vtípky na téma exkrementů. Příběh vypráví o dvou bratrech, z nichž jeden je magor a od malička žije život přes kameru a každodenní natáčení. Však má také úctyhodnou videotéku. Ten druhý žije tak nějak normálně (chlast, ženský, hlavně nepracuj), a rozhodne se jednoho dne bráchu na víkend vytáhnout a do skutečného života zasvětit. DVD: Jako bonus trailer pouhý jen (1:50), a ještě bez titulků. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Trochu čudný chlapec, ktorý nakrúca svojou kamerou smiešne "domáce videá" - nádejný úvod a nápad s dobrým potenciálom. Na takej myšlienke by sa dal vystavať dobrý "uletený" film, ktorý by bol humorný a inteligentný zároveň. To by však musel po spomínanom úvode nasledovať úplne iný scenár. Bohužiaľ zvyšok filmu je v porovnaní so začiatkom ako ľadová sprcha. V prípade Dlhého víkendu totiž zostalo len pri podpriemernej bláznivej komédii, kde hlavný hrdina je blbec na zaplakanie - lebo keby nebol, tento film by nevznikol. Tisíckrát omletý guláš štýlu "čo sa ešte môže stať", kde jediný ako-tak hrajúci herec je Chris Klein v úlohe obsedantne sukničkárskeho Coopera a jediné skutočne vtipné zábery sú tie "domáce videá". ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Opravdu vydařená komedie, která nabídne řadu sranfovních, leč někdy dost sprostých, scén, které mě parádně pobavily. Velkým plusem jsou bezpochyby úsměvné záběry z amaterských kamer, jimiž je celý děj opravdu originálně proložen a díky kterým není film nudný. Děj je plný nedorozumění, omylů a úletů, tudíž má celkem svižný spád. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

pruměrná komedie...kde se málo zasmějete. Je to spíš takový smutný než vtipný. Týpek má na ho*no život protože mu holka dala kopačky tak pak hledá jinou a snaží se uspět v práci...tehlech podobných filmu už bylo dost takovej ten styl dva týpci jeden vtipnej jeden normalni se vydavaji na dobrodruzstvi a hledat zenský tohle uz bylo vtolika filmech...achjo no co bych jinyho napsal...jako tá de to koukat neurazí to neni to vubec spatný kdybyste se doma o nedělním večeru nudily doporučuju tohle shlídnout aspon vás to na tech 85minut zabaví.... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama