Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (401)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Horůrek pro nepříliš náročné diváky. Opravdu skvělá a nezapomenutelná scéna přijde hned na začátku, pak se film různě potací a pokulhává, až doklopýtá k závěru. Příběh je klasická béčkovská duchařina - lehce zmodernizovaná profláklá historka, kterou si na kost prosolení mořští vlci v různých obměnách vykládají už bůhvíkolik generací. A aby toho nebylo málo, nese se v naivním duchu (hehe) mnou neoblíbeného seriálu Věřte, nevěřte. Má to slibné momenty (zmíněný úvod však nepřekonají) a rychle to uteče, takže nakonec proč ne. Dvě a půl. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Duchařské horory mi už nějak začínají lézt krkem. Loď duchů jsem viděl už dávno, ale moc si ji nepamatoval a tak jsem ji ohodnotil a okomentoval, až nyní, kdy jsem ji shlédl znovu. Naprosto průměrný film, který ničím neurazí, ale ani nenadchne. Dobré je samozřejmě prostředí staré lodi, která bloudí mořem a "hledá" další duše. Vše je pěkně rezavé, vlhké a prohnilé. Když začnou kolem vířit dávno mrtví lidé, přijde mi to už ale, jak špatný vtip. Čekal bych více strachu a emocí. Jde přesně o ten typ filmu, který zasunete mezi ostatní, kde bude ve svém průměru ležet do doby, než dostanete chuť vidět něco staršího, co si moc nepamatujete. ()

Reklama

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Jo je to béčko, jo je to v zásadě dost hovadina, ale co? Já to včera viděla už potřetí a pořád mě to docela bavilo a nijak neotrávilo. Hned ta první scéna s drátem je super a celý film je akční a napínavý - stále se neco děje a líbí se mi i hudba. Pohodová podívaná na pozdní noční nebo spíše ranní hodiny, když se člověku nechce spát ale už ani koukat na něco u čeho by musel přemýšlet :-) Nemám důvod jít pod 50% ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tento film som kedysi strašne moc žrala a strašne som si tu obľúbila tú Katie aj keď sa tam objavila málokrát. Teda dúfam, že sa tak volala. Bola fajnová. Ale neviem ako by som sa dnes na ten film pozerala. Možno by to boli dve či tri hvízdy. Ale kedže sa k tomuto filmu už nevrátim, pretože videla som ho už 3x tak budem sa riadiť pocitmi z minula a nechám 4*. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela to ujde. Úvod je poměrně šokující, prohlídka opuštěné lodi dostatečně mystická, Byrne tomu dává charisma, škoda jen těch digitálních triků, které ne vždy jsou zdařilé. Nic, co by si člověk pustil znovu, ale když to poběží v telce, proč ne? Ta závěrečná myšlenka a jakýsi cliffhanger mi přišel originální. A vlastně mi tentokrát bylo i těch duchů líto, tedy kromě těch zlých, co byli zlí i za živa. Slušná kamera, výprava a i herci docela ušli. Ale celkově to nezaujme až natolik, aby se to stalo mým oblíbeným filmem. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy se spustí kabel a téměř všechny lidi na palubě přepůlí, mělo původně dojít ke stětí hlav všech zúčastněných. (Chatterer)
  • Po nalezení parníku vyprávi kapitán remorkéru strašidelnou historku o lodi Mary Celeste. Říká, že loď opustila posádka a ta sama urazila7 tisíc mil, proplula Gibraltarem a doplula do Středozemního moře. Ve skutečnosti byla 4. 12. 1872 nalezena na širém oceánu a přes Gibraltar ji pak dopravili zcela nezáhadně její nálezci. (Stejšn)
  • Ve filmu je zmínka o lodi Mary Celeste. Tato zmínka je pravdivá. Loď Mary Celeste opravdu plula bez posádky za okolností, které dosud nejsou uspokojivě vysvětleny. (Nathaniell)

Reklama

Reklama