Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výkonný pracovník v reklamní agentuře Charles Schine (Clive Owen) je jen dalším člověkem z Chicaga, který každé ráno běží na vlak v 8:43, aby se dostal včas do práce. Když jej ale jednou nestihne a díky tomu se setká s Lucindou Harris (Jennifer Aniston), jeho život se nenávratně změní. Lucinda je šarmantní, krásná a svůdná. Přestože jsou oba v manželském svazku a mají děti, jejich vzájemná přitažlivost je neodolatelná. Společné obědy brzy přejdou v koktejly po práci a zanedlouho se už oba ocitají v hotelovém pokoji. Jejich zdánlivě bezchybný vztah se však radikálně změní v okamžiku, kdy do pokoje vtrhne brutální cizinec LaRoche a začne oba milence ohrožovat pistolí. Poměr se brzy změní v noční můru, která je mnohem nebezpečnější a násilnější, než si dokázali představit. Charlesův život začne být brzy plný podvodů, vydírání, násilí a zločinu. Vzhledem k nemožnosti svěřit se své ženě nebo kontaktovat policii se stává vězněm ve světě, který nepoznává, a v němž není po jeho předchozím životě ani památky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (329)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller o nevěře, důvěřivosti a vydírání s příjemnými hereckými výkony. U Jennifer Aniston jsem měl z počátku problém, protože Rachel je ve mě silně zakořeněná, ale časem si to sedlo. Owenovi a Casselovi pak není co vytknout. Škoda nastavovaného přeplácaného konce, ale ani ten mi celkově dobrý dojem příliš nepokazil. 75% ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

100 minut uteklo jako voda a já jsem nadmíru spokojen. Thriller založený na nečekaných zvratech a k mému překvapení i solidních výkonech. Zavání to sice trochu "béčkem" a i závěr je trochu typický pro podobné vyděračské filmy, ale napětí je tu dávkováno ve velkých porcích, díky čemuž jsem měl o zábavu postaráno. ()

Reklama

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Ja som cool s týmto thrillerom. Ani štipku cool s názvom, o tom snáď neskôr, ak sa podarí ten cool zväzok preseknúť, tak snáď...:) Ono, hmm, keď tá námetová báza (nevera 2 "panenských" neverníkov sa zvrtne na peklo) je tak kvalitne hustá a vo filme vyšťavená na max... aj keď z toho potom vykvitne ceélkom iná kvetinka s rozvrátenými koreňmi, skrátka jedna občas pekne rozpačitá historka hej? No zrejme tu nebudem osamotená v tvrdení, že scenár sa tvári ako zbuchnutý vo vytrasenom orgáne a nie na jednom, ale na polke ale moc neistého kolena... a že šlus niektroých postáv zas bol vyčítaný zo vzduchu- aby to celé nebolo také zúfalo priehľadné že, ako na páse sa tasia komplikácie/ peripetie/ skrátka, niečo sa zakaždým poserie... Divák div sa, hoc historka zaviazla v bahne vyprahnutých múz /eufemisticky/, ono to vôbec nebolí sledovať. A viete, ja sa ani nedivím. Pretože Owen- krátka poznámka pre mimozemšťanov: vynikajúci (britský) herec- to proste uhrá, tie vaše rozpaky uzemní- tak maximálne s jedným owenovským zamračením, že čo ako si to dovoľujete pichať do jeho historky čoo?! Následne vás hodí na háčik a švihom elegána do toho (dejového) prúdu proste šmarí. Anistonka sa v tom bohužiaľ nakoniec utopí, čo je ale ozaj pech, vydržala by ešte pár minút nad hladinou a trhla by strašne pozitívny výkon. Ehm, ehm, žeby práve to ju poplašilo?? Afrodiziakum v podobe námetu zanecháva po svojej prítomnosti už len vysoko dráždivý pach a že vaša nabudená žiadostivosť nespľasne, pripisujem na konto zásluh práve im. V tomto kabáte by to prosilo preriediť, o tom žiadna, športové kecy, vedľajšie postavy, vedľajšie scény, z ktorých niektoré sú trochu vedľa trochu viac doslova, všetkého je nadmieru a pýta si to preriediť. Ach joo, pán režisér, na meno ti neprídem ani dnes, nieto o dáky týždeň, ale ako už tento samorastúci koment uvádzam a ako skončil tento filmík, mám svoje výhrady, mám svoj štýl- ale to už sme inde:))-som proste cool. Názov otrasný!!! Originálne "Derailed" - Vykoľajený/í - to mu sedí približne tak ako mne by sa sedelo na Owenovi. T. j. krááááááľovsky. 3,5* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Derailed je chytrý,napínavý a nervydrásající thriller, který od začátku chytne a baví až do perfektního finishe. Tenhle film mě totálně vykolejil!! Perfektní herecké výkony, úžasné,nepředvídatelné, šokující zvraty a super záporák. Tady opravdu nemám co vytknout a dávám plnou palbu. Už dlouho jsem neviděl takhle našlapaný thriller! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevěra je škaredá věc. Někdy se při ní může stát to, co se stane tady Owenovi a Anistonové a pak je o průser více než jenom zaděláno. Pointu tady řešit nebudu, jde mi o samotný film. Ten se mi jako takový moc líbil. Měl nápad, měl dostatečný objem násilí a jako boční zálohu přispěchal s výbornými herci, kde tím nejlepším byl záporák Vincent Cassel. Já ho jako herce nesnesu, možná právě také proto mi v tomhle filmu sedl i když jsem si v jeho roli kolikrát představoval i Karla Rodena, kterej by mi v ní sedl snad i víc. Nicméně ani Vincent tempo filmu nezpomalil a já celých 100 minut mohl žít v napětí, co se stane v následujících pěti minut. Závěrem film byl už více než jenom báchorka o nevěře, protože mi ukázal situaci s pravděpodobností tak velkou jako kdyby druhý den nad územím České Republiky padali sledi. I tak si ale film pozornost zaslouží. Má nápad, má energii a má v sobě tak akční průběh, že se mi celou dobu, co jsem ho sledoval, srdce nezastavilo. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Švédský režisér Håfström snímkem v podstatě debutoval v mezinárodních vodách. Do té doby natočil několik televizních projektů, drama Ondskan (2003) s nominací na Oscara v kategorii Nejlepší zahraniční film, či zatracovaný horor Duch jezera (2004). (imro)
  • Zbraň, ktorú používa Dexter (Xzibit), je známa izraelská pištoľ Desert Eagle. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama