Reklama

Reklama

Death Ship

Trailer

Obsahy(1)

Zlověstný přízrak nacistické válečné lodi křižuje oceán a útočí na jiné lodě. Skupinka trosečníků z jí potopeného zaoceánského parníku na ní najde útočiště, ale brzy zjišťuje, že bezpečnější by byli ve sprše v Batesově motelu. Loď totiž žije svým vlastním životem, je plná mrtvol umučených lidí a lační po další krvi... Béčkový ghost ship horor z počátku 80. let s Georgem Kennedym a Richardem Crennou. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Místo Bludného Holanďana brázdí vody Atlantiku Opuštěný nácek.  Prázdná, děsivá a živoucí loď , která potápí jiné. Když potopí zaoceánský parník, pár trosečníků, včetně kapitána a prvního důstojníka, se dostane na její palubu a peklo pomalu otevírá své brány... Malý béčkový horor se slušnou psychedelicky děsivou atmosférou opuštěné rezivějící lodi, jejíž jediný vlastní útok a la Nezvratný osud byl mnohem lepší než později ty zprostředkované skrze šílenství páně kapitána. Kdo přežije a kdo ne je divákovi jasné hned od začátku a výplňková úmrtí mohla být krvavější a stejně jako kolega darkrobyk jsem v závěru očekával destrukci.  Na katastrofické scény ale evidentně nebyly peníze , což jasně ukázal už začátek se srážkou obou lodí prostý právě té srážky samotné. Dva lodní šroubky vypadly.... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Tuctová hororová nuda s několika mála světlejšími místy, jejíž tvůrce si libuje v bezúčelných zpomalovačkách a cukačkách. Atmosféru Death Ship má, děsivá ovšem není. Možná i proto, že veškeré strašidelné scény jsou buď zbytečně protahované, nebo absolutně nevypointované. Strašidelnou lodičku by neměl dostávat do ruk někdo, kdo si s ní neumí hrát. Vznikne maximálně tak bezradný horor s absencí jakéhokoliv tvůrčího nadšení a vůbec čehokoliv, co by diváka výrazněji uspokojilo. Podobný, jako je tenhle. 3/10 ()

Reklama

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Střihová sekvence těsně před srážkou byla povedená, srážka samotná však není vidět. Záchrana tonoucích a to jak se dostanou na tu malou loďku je taky neviditelné - pro diváka to asi není podstatná věc. CITÁT - Nezapomeňte kapitána......... Asi okolo 25 minuty je jeden z trosečníků, který se dostanou na neznámou loď, zachycen za nohu, konkrétně za kotník, ocelovým lanem. Pak je vytáhnut ( stále za ten kotník ) až k vrcholu jeřábu a posléze bude vhozen do moře. Ještě před shozením je jasně vidět, že už není držen za kotník, ale má cosi jako bezpečnostní pás omotaný kolem těla. A vůbec mě štve to, že nevím proč se vůbec zachránila tahle skupina v čele s celou rodinou, nikdo nepřišel k úhoně a já jim teď nemám důvod fandit. Loď sama o sobě je proti sobě. Nejdříve se snaží kapitána zabít, ale později na něj promlouvá a láká ho, aby se stal jejím novým kapitánem. Film vyvolává spoustu otázek, má hrozný hudební i zvukový doprovod, špatné triky a vcelku je docela nudný. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„O loď sa príliš nestarajú. Ktovie, z akej krajiny sú.“ – „Z Nemecka.“ Bojím sa mora a fascinujú ma záhady Bludných Holanďanov (mysteriózne lode bez posádky, plaviace sa svetovými oceánmi, vynárajúce sa z hmly – a následne sa do nej znova noriace a miznúce v nej na ďalších 40 rokov). No toto malo len dobrý námet, nie scenár. Príbeh bol zmätený, chaotický, od určitej chvíle pozostával už len z nudného behanie temnými chodbami a prekvapivo tomu veľa nedali ani Richard Crenna (RAMBO) a George Kennedy (FRAJER LUKE). Zo začiatku to ešte malo hrsť atmosféry, ale tá čoskoro zmizla pod nánosom nezaujímavostí. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ staršího hororu, u něhož bych se vůbec nezlobil, kdyby dnes někdo natočil remake. Ta opuštěná loď měla takový potenciál!!! Věčná škoda scénáře, který si s ní evidentně nevěděl příliš rady. Už zpočátku je děj takový mírně naivní, po přesunu na palubu té sympatické kocábky kvalita prudce stoupne (dokud scenárista nevyplejtval těch pár nápadů, co s lodí samotnou měl), se začátkem zápletky o pošahaném kapiánovi jsem se pak však již smířil s tím, že se film zhoupl do nezvládnuté taškařice, na níž se dá koukat, ale je zbytečné si ji pamatovat. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Jeden z trosečníků, kteří se dostanou na neznámou loď, je zachycen za kotník ocelovým lanem. Pak je vytáhnut (stále za kotník) až k vrcholu jeřábu a posléze bude vhozen do moře. Ještě před shozením je jasně vidět, že už není držen za kotník, ale má cosi jako bezpečnostní pás omotaný kolem těla. (Terva)

Reklama

Reklama