Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Živila jsem se olizováním obálek. Těch největších." Je až neuvěřitelné, že se již po několikáté u tohohle filmu rozesměji na plné....ústa. Můžou za to samozřejmě především dialogy, jelikož akce je také fajn, ale tu si člověk více pamatuje. Hodnocení s klidem ponechávám. „Vykuchejte všechna zvířata, mohla by nás přivést na stopu." ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

"Tento příběh je pravdivý. Vychází ze skutečných událostí, které se odehrály v jiných filmech" :D Když jsem jel z Brna do Prahy a dávali tento film, přistihl jsem se, že se směji nahlas. A to hodně nahlas, protože jsem to poslouchal na sluchátkách. Skvěle jsem se bavil, tuto parodii považuji za absolutní špičku. ()

Reklama

JayZak 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem tenhle film strašně žral, stejně jako všechny parodie s Leslie Nielsenem. Tehdy jsem se většinu filmu smál, nezastavitelný proud ztřeštěných gagů, kdy nás nenechají ani na chvíli vydechnout mě zkrátka dostal. Teď ale když se dívám po dlouhé době tak mi bohužel víc než dost vtípků připadá trapná a už mě to zdaleka nebaví tak jako dřív. Takový Agent WC40 je i po těch letech zábavnější, tady dávám pouze 2* za povedené vtípky jako hláška "Tvoje lži jsou průhledné jako salám v igelitovém pytlíku" :). ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen pro mě bude vždycky jedním z nejšílenějších, avšak zásluhou toho nejtalentovanějších komiků, který dal nejen svůj um ale i své srdce do těch nejbláznivějších filmových parodií, které kdy vznikly. A v celé supervtipné a neutichající trilogii jménem Bláznivá střela i přiblblém, ale dokonalém Utopenci na útěku mě dokázal rozesmát každou svou grimasou, každým svým činem. Nezastávám se přílíš názoru, že se dá na ty nejlepší filmy dívat stále dokola. Pokud si chci ale skutečně odpočinout a zasmát se, sjíždím Leslieho parodie klidně i 2x do roka. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nielsen tentoraz paroduje Uprchlíka a výsledok je priemer, ktorému tesne predsalen dám aj tretiu hviezdu. Kadencia vtipov je vysoká, ale tých fakt vydarených, ktoré ma naplno rozosmiali, je ako šafránu (steward vo väzenskom autobuse). Celkovo som sa ale nenudil. Je tu kopa odkazov na moje obľúbené deväťdesiatkové klasiky. Dokonca sa občas prekvapivo spomenie aj na Hitchcocka (lietadielko). Nielsen je v tej polohe sebavedomého idiota skvelý. Crenna je rovnako suverénny ako Tommy Lee Jones. Vydarilo sa aj ženské obsadenie obidvoch krások. Takže ak nepočítam Nielsonovu účasť v sérii Scary Movie, tak je toto asi jeho posledná sólovka, ktorá sa oplatí vidieť. Vydarili sa aj záverečné titulky. Som rád, že žiadne auto behom výbuchov neutrpelo zranenie. 5/10. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)
  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Tvůrci umístili pár gagů i do závěrečných titulků. Můžete si tam tak například přečíst Lottery Numbers (čísla ve sportce), Menu of the Day (jídlo dne), "Interns We Had Sex With" (asistentky, se kterými jsme spali), "Things That Were Stolen" (věci, které byly ukradeny), "People In Crew Who Smuggled Cuban Cigars Out Of Canada" (lidé ze štábu, kteří pašovali z Kanady kubánské doutníky) nebo "People Nobody Cares About" (lidé, na kterých nikomu nezáleží), kde jsou titulky záměrně urychleny. Celé titulky končí hláškou "Movie's Done". (becki_tu)

Reklama

Reklama