Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Podle mě jedinej film s Lesliem,kde to stálo zato vše,Pro mě ten nej s ním 10/10

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

maniche: Nejsem typ, co by rozpoutával hádky. A navážim se jen do lidí, co znám, a většinou to je míněno z legrace. Já jelikož nejsem žádnej expert či znalec, tak tohle ve svém hodnocení nerozlišuju. Prostě buď se u komedie bavím, nebo ne. Hodnocení ostatních mě nezajímá a nemá na mé hodnocení žádný vliv. Asi takhle=)

maniche

maniche (hodnocení, recenze)

MMR: Teď jsi mě překvapil, čekal jsem, že se do mě navezeš. Ale vkus máme opravdu dost rozdílný :) Vím, že máš rád komedie, ale měl bys rozlišovat komedii a pokus o komedii. Velkej biják za komedii fakt nepovažuju. Ale proti gustu žádný dišputát.

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

maniche: Vzhledem k rozdílnému vkusu bych ani hádku nedoporučoval, protože by byla naprosto k ničemu...

maniche

maniche (hodnocení, recenze)

MMR: Je to slušná zábava, ale nejlepší parodie asi těžko. Ale s někým, kdo má v oblíbených sračku typu Blázinec na koleji či Velkej biják se asi nemá cenu hádat.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

fakt musím dát 5* :) byla to asi nejlepší parodie co jsem viděl, celej film jsem se řezal :D

BrckoGOS

BrckoGOS (hodnocení, recenze)

Velmi povedená parodie, u které se vždy nasměju víc než dost. Není to určitě Bláznivá střela, ale pro pobavení rozhodně postačí :-)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Díval jsem se na to nedávno s přítulí a byla u toho . Podlě mně je to taky povedená komedie. (parodie)

PanPluhař

PanPluhař (hodnocení, recenze)

Tohle je taškařice jak se sluší a patří. Serie Bláznivích střel spolu s tímto filmem patří podle mě k tomu nejlepšímu, co Leslie Nielsen natočil. "Mám pistoli...ne tady,ale doma...", nebo: "Nic nevidim" "Tak si sundej ten kýbl z hlavy"..."Pořád nic nevidim" " Tak si sundej i ten druhej!" Prostě pecka

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

Leslie Nielsen ve svem nejlepsim filmu.uz proto muzu jedine doporucit.je to zabavnejsi nez vsechny jeho predchozi filmy dohromady.

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno