Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

MMR 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější parodie s Leslie Nielsenem. Nazývám jí přelomová, protože ji beru jako poslední z jeho typických "starších" parodií. Od té doby se totiž parodie vyvíjí úplně jiným směrem. Tenhle styl humoru je přesně šitý na moje očekávání, nemám tomu co podotknout. Nejlepší scény: Když se Leslie probere s různými zbraněmi (pistole, luk) a ke konci, když Leslie vyměňuje prasklou pneumatiku. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Škoda nějakých dementních ftípků, protože ze spousty jsem nemohl pár hodin po filmu mluvit. Útěk před vlakem v lese je geniální a ty spousty detailů, jenom takové pronesení a je z toho povedená hláška. Asi můj nejoblíbenější Leslie Nielsen po střelách a Připoutejte se, prosím. A když Nielsen komentuje vnucení párečku psovi do zadnice, je odzbrojující. Rozhodně se na tohle kouknu raději než na prcičky (na ty vůbec), či nějaké Kluby sráčů atd... ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Trapnost bohužel zvítězila nad humorností a to je samozřejmě špatné. Kvalitní herec Leslie Nielsen ani čisté parodování amerických filmů (Uprchlík, Titanic,Mission Impossible...) toho moc nezachránilo. V podobných filmech je opomíjen děj na úkor parodování, to není sice pro tento snímek úplně typické, protože autoři se snaží o dějovost, ale mě to jednoduše nebavilo a byla to tehdá nuda v Brně (a to doslova). 40% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ona v tom ide s ním. Neviem prečo.“ – „Prečo?“ – „To neviem." Jedna z tých lepších Nielsenových paródií. Sústredená réžia, dobrí herci v podporných úlohách (rambovský Richard Crenna ako Tommy Lee Jones), scenár s hlavou a pätou, originálne vtipy (dozorca pre nepočujúcich) a vtipné dialógy („Váš pes má čudnú papuľku.“ – „To je zadok.“). Ani hlúpe počítačové triky (ryba, autobus) to nepokazia. Ale rozhodne to nie je žiadna nadpriemerná paródia. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Sice už to není ten Leslie, který nás odbourával v Bláznivých střelách jako polda Frank, ale tady pořád ještě ukazuje, že ne nadarmo patří ke špičce na komediálním nebi. Utopenec je celkem dobře udělaná parodie jež nemá tendenci přecpávat scény šílenostma a drží přesto diváka v dobré náladě. Příběh má děj, leckdy trocha pomatený, ale má. A scény samotné jsou na dobré parodiální úrovni, takže projížďka ve voze plném dětských plenek s patřičnou náloží, boj s přísavkama nebo romantika ala Titanic, již stojí v cestě jediný most, to vše stojí za shlédnutí. Leslie, jen prosím, pokud bude sloužit zdravíčko, pokud budou kvalitně fungovat naslouchátka a taky pokud bažant bude v pohotovostní poloze, už netoč hovadiny typu Vesmírné prdy, stačí se držet středního proudu ala tenhle tvůj Utopenec. Mohly by to být čtyři hvězdičky, ale bohužel sem tu jednu někde utopil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)
  • Tvůrci umístili pár gagů i do závěrečných titulků. Můžete si tam tak například přečíst Lottery Numbers (čísla ve sportce), Menu of the Day (jídlo dne), "Interns We Had Sex With" (asistentky, se kterými jsme spali), "Things That Were Stolen" (věci, které byly ukradeny), "People In Crew Who Smuggled Cuban Cigars Out Of Canada" (lidé ze štábu, kteří pašovali z Kanady kubánské doutníky) nebo "People Nobody Cares About" (lidé, na kterých nikomu nezáleží), kde jsou titulky záměrně urychleny. Celé titulky končí hláškou "Movie's Done". (becki_tu)
  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)

Reklama

Reklama