Reklama

Reklama

Domino (Keira Knightley) se narodila do světa luxusu a milovala nade vše svobodu a nezávislost. Opustila kariéru modelky a stala se členkou komanda zabývajícího se chytáním uprchlíků. Začala tak kariéru lovkyně lidí. Film je natočen podle skutečné události. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (475)

Fr 

všechny recenze uživatele

Poslyšte příběh o dívce jménem Domino Harvey, který umřel táta, prošla internátní školou, byla modelkou, bydlela v Beverly Hills, cvičila s nunčaky a kvůli plastice nosu (cizího) ji vyloučili z vysoký školy. O tom, kterak ve slabý chvilce zahlídla v novinách inzerát a dostala práci, ve který ji v roce 2003 vyhlásili ,,pracovnicí roku“...... Ať už si o tomhle filmu myslím cokoliv uznávám, že je originální. Rychlý klipový tempo, kamera, různý dějový konce, trpící dívčí idoly ze seriálu Beverly Hills 90210 nebo předhození ruky jako důkazu žijícího rukojmí. Bohužel právě to neustálý klipový tempo a votravná ,,autentičnost“ kamery ve mě vyvolávali epilepsii. Bylo toho na mě tak nějak moc. Ale třeba je to tím, že když jednou lovíte člověka, zvířata vás pak už nezajímaj. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tony Scott dohnal v tomto snímku svůj nezaměnitelný styl k dokonalosti. Kamera je skoro až chaotická a záběry jsou skoro kratší než ve filmech Michaela Baye. Chápu, že se tento film každému nelíbí a proč jsou na něj tak rozporuplné názory. Tuhle jeho režii prostě každej nepobere a nemusí se každému líbit. Tony Scott ovšem patří mezi mé oblíbence a po tomto filmu jsem si oblíbil ještě víc.On si občas ve svém filmu dělá z diváka i srandu a hraje si s ním a jeho nervy. Já ale na jeho hru rád přistoupím. Pravda v příběhu se člověk občas na chvilku ztratí, ovšem co jiného by jste od vynikajícího scénaristy Kellyho čekali. Herci byli taky vybráni výborně. Keira hraje svou lovkyni odměn výborně a neměl jsem problém s tím jí to nevěřit. Stejně jako dvojici Rourke-Ramirez. I vedlejší role byly vybrány na jedničku a duo Green-Ziering z Beverli Hills je taková třesnička na dortu. Ve výsledku je to další působivý od mistra Scotta, ovšem výsledný dojem kazí trochu dlouhá stopáž. A Muž v ohni se mi líbil přece jenom o trochu více, protože působil trochu ucelenějším dojmem. ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Velmi rozporuplný film. Výborný náměť, celkem slušný scénář, nekompromisní Keira Knightley (když jsem se dozvěděl, že má hrát drsnou holku, tak jsem se zděsil, ale moc mile mě překvapila) a charismatický Mickey Rourke - to vše jsou jasná pozitiva. Bohužel Tony Scott mě svou režií tentokrát nenadchl, zatímco předchozí Man on Fire byl bravurní akční snímek, tak o Dominu to rozhodně říct nemohu. Střihačské orgie mi místy způsobily epileptický záchvat, filtrů bylo použito až nezdravě mnoho a kamera také nic moc. Navíc akčních scén mohlo být klidně jednou tolik a nic by se nestalo. Není to vyloženě zklamání, ale Scott to tentokrát přepískl....... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý film, ktorý doplatil hlavne na svoju dĺžku. Tony Scott ma tu ako režisér sklamal, pretože som sa tešil na jeho ďalší podarený akčňák, no prišlo veľké sklamanie. Akčná línia úplne o ničom, bez akýchkoľvek vzrušujúcich a prekvapivých momentov a Keira nech sa drží radšej tých svojich filmíkov o nežnej ženskej, lebo vybrať ju do tohto filmu aby stvárnila drsňáčku, bola osudová chyba. Tretia hviezdička je za Mickeyho, ktorému pomaly ale isto svitá na lepšie časy a za svoju charizmu a snahu si to určite zaslúži. 60%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já mít rodiče, který mě dají pojmenovat bezpohlavním jménem DOMINO, tak bych pak asi udělal něco moc zlýho. Z tohoto důvodu mám obrovský pochopení , že z Dominy / krásné skloňování co ? :) / Harvey se nestala domina , ale lovkyně lidí. Dále je mi zcela jasné, že lov lidí trénovala Domina na svých rodičích, pokaždé když se koukla do svého rodného listu a jelikož jí ten lov šel velmi dobře, trénovala na nich asi často. No ono se zdá, že celej hereckej ansábl hodně trénoval na své role, protože hlavně Mickeyho jsem žral s náramnou chutí. A Keira, Keiřička ? To je tak, film jsem si dal v období mé platonické zamilovanosti do této krásné herečky na které, při pohledu na její postavu, se jistě dá hodně penízků ušetřit za jídlo, nicméně ta její tvář a ty oči, to je prostě první liga. Navíc tady má roli holky, která tancuje v černém sexy prádélku na klíně tlustýho negra, rozbije držku kdekomu a používá úžasnej make up. Zkrátka takhle si představuji moderní emancipovanou dívku 21. století. Radost z filmu mi trošku kazil střihač. Za 127 minut musí být každému jasné, že je to případ pro psychiatrii. Je to škoda, protože jinak by Domino mohl, mohlo, mohla v klidu dominovat na poli akčních filmů. MÉ PŮVODNÍ HODNOCENÍ Z 22.9. 2006 - ***. Původní komentář z 22.9. 06 stál za hovno a tak jsem ho nahradil novým, který sice taky stojí za hovno, ale je delší. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (30)

  • Pre reality show o lovcoch ľudí zobrazenej vo filme producenti vytvorili promo plagát troch lovcov s Domino (Keira Knightley) na pravej strane. Matka Domino povie, že reality show sa zúčastnia len vtedy, ak bude Domino v strede. Plagát pre skutočný film má túto podobu. (TheRoller)
  • Díky Gusmanovi Cesarettimu, který často spolupracuje s Michaelem Mannem, se podařilo do filmu dostat i skutečný pouliční gang – 18th Street Gang z Los Angeles. (imro)

Související novinky

Tony Scott chce opravdové gangstery

Tony Scott chce opravdové gangstery

07.06.2009

Kam? K sobě domů asi ne. Ale do svého remaku drsňárny Waltera Hilla The Warriors rozhodně ano. Na filmu už prý intenzivně pracuje a v rámci příprav se osobně setkal s představiteli všech… (více)

Válečníci Tonyho Scotta

Válečníci Tonyho Scotta

16.10.2005

Režisér Tony Scott ještě ani nevypustil do světa svůj drsný thriller o lovkyni lidí Domino a už vede řeči o své dalším projektu. Bude jím předělávka klasické pouliční gangsterky The Warriors režiséra… (více)

Co chystá andílek Lucy?

Co chystá andílek Lucy?

06.07.2005

Už je to nějaký čas co jsme naposledy slyšeli o božské dominátorce Lucy Liu. I když co si budeme nalhávat, klíčové je ji vidět, že ano. :) A zdá se, že se máme na co těšit společným jmenovatelem… (více)

Reklama

Reklama